Czy opłaca się kupować starsze Porsche?

11 Mar 2009, 18:51

barol91 napisał(a):no porsche fajna zabawka ale czesci sa masakrycznie drogie,kiedys w gazetce motoryzacyjnej byl artykul o jakims porsche i nowy oryginalny tylny spojler kosztowal 12tys.euro :?

Tylko, że wiesz to już są inne pieniądze. Nie wiem jaką 3fF ma sytuację finansową, ale zakładam, że te 150 tys. zł nie są dla niego wymęczoną kwotą i ostatnimi zaskórniakami, bo jeżeli tak to szybciej tego Porschaka czy SL-a sprzeda niż kupił.
To są już fury z najwyższej półki i ich użytkowanie musi kosztować.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

0

11 Mar 2009, 19:38

no wlasnie, bo jezeli masz kasy az po sama glowe to pojezdzisz a jak nie to ogladaj sie za innym tanszym w uzytkowaniu
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0

11 Mar 2009, 20:08

kumpel sobie kupił i niedługo wypróbujemy, ale jakoś mi nie leży, bardziej podoba mi się audi a5, nie to wykończenie, aczkolwiek bardzo dobry samochód
3fF
Nowicjusz

0

12 Mar 2009, 15:33

Za to 911 to sorry.
Skoro nie uszkodzone to nie wiem :?
pozdro
erykoski5
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Leszno
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Lexus UX - hybrydowy crossover
    Jak podaje najważniejszy norweski dziennik biznesowy Dagens Næringsliv cytując szefa Lexus Norway, seryjna wersja nowego subkompaktowego crossovera Lexus UX zadebiutuje już wkrótce na salonie samochodowym w Genewie. ...