Czy przepływomierz Maxgear warto kupić do Audi?

09 Mar 2021, 12:36

Cześć wszystkim , mam do wymiany przepływomierz w A4B6 1,6. 2004rok.Sprawdzając ceny na znanym portalu na A w rozsądnej cenie znalazłem markę maxgear. Opinie mają ok,ale wolę się jeszcze wspomóc bardziej doświadczonego grona.Można kupować ?
rykpytko
Nowicjusz

09 Mar 2021, 13:52

Możesz spróbować bo zawsze gwarancja jest ale z tego co wiem lepsze są firmy Pierburg. Co prawda trochę droższe ale opinie sporo lepsze szczególnie mając na uwadze Audi.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

09 Mar 2021, 14:41

No właśnie waham się ,bo nie chce dwa razy wydawać pieniędzy.Nie znam tak tej marki(wręcz w ogolę ) a bazując na samych opiniach na allegro boję się ,że mogę się przejechać.
rykpytko
Nowicjusz

09 Mar 2021, 15:45

Nie mam dla Ciebie dobrej wiadomości.Jeżeli go nabędziesz,pocieszysz się nim góra 2-3 miesiące.Korzystniejszą opcją jest po prostu poszukać sprawnej o dobrych parametrach "używki" w oryginale.
fiatcoupepolska. pl
fiatcoupe
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Brydzia
Auto: Fiat Coupe 2.0 20VT
Silnik: 2.0.20VT-220 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 1997

09 Mar 2021, 16:03

W takim razie bardzo dobrze,że spytałem Was o opinie.Kupiłbym a później żałował.
rykpytko
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Eurocargo ML180E25: pojemny i ładowny
    Od ubiegłorocznego faceliftingu Iveco Eurocargo nabrało przyjaznego, uśmiechniętego wyglądu. Czy ten uśmiech odzwierciedla również wewnętrzne zalety tego samochodu, mogliśmy sprawdzić, jeżdżąc 18-tonowym modelem Eurocargo ...