Czy taką Honde civic 6 1.4 is warto kupic prosba o opinie

08 Kwi 2014, 20:39

Bardzo podoba mi sie ten grandziak fajnie wygląda ale tak jak kolega napisał w tej budzie 1100 kg tak grandziak wazy, lepiej celować w 1.4 choćby ten 8v choc to kilka kucy wiecej ,rózne opinie widze na necie odnosnie tych GP ale ogólne wiekszosc pozytywna,wiadomo ze to auto to nie marka premium i dolega mu kilka rzeczy ale jak dla mnie to ok auto, szukam po tablicach i aledrogo itp jakiegoś 1.4 a może tez cos innego znajde godnego uwagi .co do fordzika to jakos taki sam nie wiem jaki ;)) bardziej mi grandziak przypadł do gustu w dodatku ceny czesci tańsze,jezeli chodzi o stilo słyszałem o elektryce i innych usterkach ,właściciel wysłał mi zdjecia juz nie bede ich wklejał ale jedno wiem ze stał pod chmurka a nie jak to pisał w garazu i sprzedaje chyba ze wzgledu na usterkowość tego auta wiec to olewam ,pozdrawiam i szukam dalej jakiegos autka
robi82
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 10 2010
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: HONDA

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

TOP 4 porad jak ograniczyć wydatki motoryzacyjne
    Koronawirus niesie za sobą konsekwencje gospodarcze i finansowe, także dla naszych portfeli. Najszybszym sposobem na przywrócenie równowagi w domowym budżecie są cięcia bieżących wydatków, np. tych związanych ...
    TOP 5 - modele segmentu A czyli mistrzowie w miastach
    Małe samochody o długości do 3,5 metra, z niewielkim promieniem zawracania i małymi silnikami o mocy ok. 70 KM. To właśnie one najlepiej nadają się do jazdy po mieście. Są chętnie wybierane zarówno przez nabywców ...