Jednym słowem cena za wysoka(choć to z tego co sie dowiedziałem właściciel firmy sprzedaje wiec pewnie juz trochę zużyte auto na dojazdy do klientów itp okazje ),drugie mocno wyeksploatowana czyli skarbonka wiec odpada widziałem na zywo tylko na zdjeciach jest ok echhh ,lepiej kupic nowsza generacje 7 tak jak ktos tu napisał.
Co do propozycji ""tdloverr ""kupna tego civika od twojego brata to wybacz ale jak widze auto tak okaleczone , nawet na zdjęciach widać różnice w kolorze drzwi maski itp wiec takie auto za taką cene to porazka maks 8tys moze jest warte , jak sie nie chce nim bawic to niech wstawi do garazu;p dobry tez tekst jest "panie jak niemiec go sprzedawał to az płakał "ps ze szczescia;P,a i jak klikam w link to nawet nie chca mnie wpuścić na strone z tym autem KLUBOWĄ ;PPP daruje sobie
[link do Tablica wygasł] ten tez z ceną pojechał(za 16tys bez felg) auto przyzwoicie wyglada ale cena to kosmos jak za 14 letnie auto
Co powiecie na to auto cene moge zbic do 15 tys
[link do Tablica wygasł] łozyska w skrzyni juz wymienione ,uzywane jako drugie auto z tego co sie dowiedziałem tylko ponad 200km dojazd
(( troche daleko czekam na opinie moze cos doradzicie lub moze cos innego grande punto
[link do Tablica wygasł] nie specjalnie to mój gust ale blisko mam do niego mały przebieg kupiony z salonu w Polsce jak kazdy fiat jakies usterki ale tanie części ogólno dostepne rocznikowo tez ok 2006 troche duzo tego złomu jest na rynku a nie chce kupic czegos co nie dosc ze bede uzywał sporadycznie to jeszcze bedzie skarbonką pozdrawiam