Witam! Koledzy chciałbym się poradzić czy tłumik ten kwalifikuje się do wymiany. Powoli już zaczyna słychać "pierdzenie". Martwi mnie jedynie problem z zamiennikami, bo o ile tłumik środkowy dostać nie problem, to pozostałe już tak , jakby mógł ktoś podać namiary gdzie mógłbym dostać byłbym wdzięczny (samochód to TOYOTA RAV4 2006 152 KM , benzyna). Poniżej daje zdjęcia które udało mi się zrobić, przepraszam za jakość ale ciężko wejść pod samochód i zrobić je dobre.
Po pierwsze - nie kupuj paści, bo po zimie znowu bedzie do wymiany.. Dobre tłumiki robi BOSAL.. Po drugie - co znaczy "pierdzenie" ?? Z wylotu słychać czy pod autem.. Jest dziurawy ?? Zresztą obojętne - czy dziurawy, czy zeżarty w środku kwalifikuje się do wymiany.. Ja bym zrobił tak - podjechałbym do warsztatu "tłumikowego" i wybadał jaki koszt proponuje fachman.. W/g tego bym decydował czy jednak samemu robić, bo może się nie opłaci brudzić..
Jak działają aukcje samochodów poleasingowych? Kupno samochodu jest zawsze niemałym wyzwaniem. I dotyczy to zarówno małych oraz średnich przedsiębiorców, jak i osób prywatnych. Spora część używanych samochodów sprzedawana jest przez handlarzy, ...
Deluge - Master Fire Fighter - historia zabytkowego wozu strażackiego Deluge - Master Fire Fighter to historia zabytkowego amerykańskiego wozu strażackiego, który był używany przez straż pożarną w mieście Bethlehem w stanie Pensylwania w latach 30-tych XX wieku. Wóz został zbudowany ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.