Jesli kupilem jakis czas temu świece NKG do mojego auta i je zamontowałem do silnika bez regulacji elektrod to czy dobrze czy źle zrobiłem? Ostatnio kupiłem sobie szczelinomierz czy warto wykręcic świece i spr odstęp elektrod? Czy sobie to darować jesli auto działa ok? Co mi da jesli ustawie idealnie odstęp tak jak w instrukcji? Wkrecając świece a nie mając klucza dynamometrycznego jak mocno ją przykręcic rękami? Na chama? jedną reką, dwoma do oporu? moment dokr. 25nm odstęp 0,7 do 0,8 mm świece NGK 3 elektrodowe jezdze na gazie bo mam sekwencje slyszalem ze do gazu zaleca sie świece specjalne jakies i to 1 elektodowe no i odstęp tez ma byc inny ale mniejszy czy wiekszy?
Czy opłaca się kupować opony używane? Zakup opon z drugiej ręki to tylko pozorna oszczędność. Kupowanie używanych opon i jazda na nich to najgorszy sposób na szukanie oszczędności przez kierowców. Jazda na używkach to za duże ryzyko. Kupujący nic ...
W Paryżu 600 wodorowych taksówek zastąpi obecne z silnikami diesla Firma HysetCo, do której należy paryski operator wodorowych taksówek Hype, kupiła znaną paryską firmę taksówkową Slota i wymieni jej całą flotę 600 samochodów z silnikiem Diesla na bezemisyjne, ...
Wkręcasz kluczem do świec,gdy poczujesz opór,lekko troszeczkę jeszcze dokręcasz,powiedzmy ten milimetr,ale pamiętaj, by odkurzaczem wcześniej wyssać brud z gniazda.
Zamykam tą popieprzoną, prowadzoną przez autora dyskusję. Piotrauto - jak nie wiesz, nie umiesz, nie wierzysz, jedz do mechanika, albo na rower się przesiądz.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.