REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
to chyba zatuszować problem czyt. zamalować rdzę. Konserwacja kosztuje ok 800-1000 zł. Czy warto to robić? Ja uważam że nie, stary grat i tak rdza bedzie dalej wyłazić, zrobisz jedno wyjdzie drugie. Naprawa błotnika z korozją który pokazałeś to koszt ok 1000 zł. czyli już masz 2 tys. dołożysz opony i już masz wartosc auta. Przy takim aucie robiłbym to budżetowo, dojeździł go do końca i na złom. Mniej zainwestujesz to szybciej odłożysz na drugie auto. Oczywiście to Twoje pieniądze i możesz pakować w auto ile chcesz, ja wyraziłem swoją opinię.Frekz napisał(a): (około 400) konserwację podwozia.
raczej leje się gdzieś górą. Sprawdz odpływy wody w podszybiu.Frekz napisał(a):że jak oddaje auto na myjnie to często mam mokro pod wycieraczką oraz przez zimę mam stale kałuże pod nogami, więc co to może oznaczać?
jak widzisz niektórym na 10 starcza. Rozsądnie użytkując powinno wystarczyćFrekz napisał(a): 4-5 lat. Pytanie też jest takie czy wystarczy jeden zestaw kół (uniwersalne)?
Tak też myślałem, musisz sprawdzić dokładnie podszybie i całą uszczelkę szyby w koło. sprawdź też uszczelkę drzwi od strony z której jest mokro.Frekz napisał(a):Chodzi mi o wycieraczkę pod nogami, to tam miałem kałużę. To samo po myciu auta.
No ale nie pod nogi do środka do samochodugalakty napisał(a):No leci woda jakimś kanałem i tyle... Normalna rzecz.