Czy warto iść do szkoły samochodowej?

02 Wrz 2013, 21:33

Witam, mam pytanie czy warto jest iść do technikum samochodowego, w którym jest bardzo wysoki poziom nie mając prawie żadnego pojęcia o motoryzacji ? Ewentalnie czy moglibyście podesłać mi linki z jakimiś stronami gdzie mógłbym się troche podszkolić? Bo martwie się że nie tylko nie potrzebnie będę się męczył jak nic nie będe umiał, a bardzo chciałbym pracować z samochodami
miszczuuu
Obserwowany

Prawo jazdy: 03 10 1997
Auto: nie mam

05 Wrz 2013, 10:42

miszczuuu napisał(a):gdzie mógłbym się troche podszkolić?

Od tego jest szkoła, na necie możesz niepotrzebnie dowiedzieć się różnych bzdur..
Idź do tej szkoły, uwierz w siebie..
Ucz się na bieżąco a w międzyczasie sobie surfuj po sieci, po forach itp..
Powodzenia..

P.S. Jeśli koniecznie chcesz się cos dowiadywać więcej niż z podręcznika - zajrzyj do księgarni, pogrzeb na półce opisanej "motoryzacja" ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

09 Wrz 2013, 15:54

Przede wszystkim warto realizować swoje marzenia :) zgadzam się z przedmówcą - do szkoły idzie się po to, żeby poszerzać wiedzę, a internet daje Ci w dzisiejszych czasach tyle możliwości odkrywania wiedzy, że naprawdę nie masz się czym przejmować. Powodzenia i trzymam kciuki! :)
bismart
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0-11-2006
Auto: Opel Corsa

23 Wrz 2013, 10:53

Moim zdaniem jeżeli nawet w tej szkole jest wysoki poziom- to tylko lepiej dla Ciebie,ponieważ więcej się nauczysz,a zawsze możesz chodzić też na jakieś dodatkowe zajęcia wyrównawcze.
Laserwash
Początkujący

Auto: M3