Czy warto kupić Citroena Saxo

03 Paź 2006, 14:40

Co sądzicie o Citroenie Saxo 1,5D rok 1999? - oczywiście jak ktoś posiada taki samochód.

Mała poprawka Sakso na Saxo :)
Admin
Marcin
Nowicjusz

0

06 Paź 2006, 17:52

Posiadac nie posiadam takiego samochodu ani nie posiadalem ale wiem ze bardzo malo pali, bo robilem zrzute na wachte...
Ma dobre zawieszenie! Ale niestety nie jest ono nie zniszczalne :lol:
Pozdrawiam
Zulus
Nowicjusz

0

06 Paź 2006, 20:53

Zulus napisał(a):Ale niestety nie jest ono nie zniszczalne

Zresztą jak każde auto :lol:
Jednakże samochody francuskie mają już wyrobioną opinię, która nie jest zbyt ciepła :wink:
Pozdrawiam
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie
0

06 Paź 2006, 21:38

Jednakże samochody francuskie mają już wyrobioną opinię, która nie jest zbyt ciepła

i tu z kolegą się niezgodzę mit i jeszcze raz mit-psują się mniej niż niemieckie i ja tam sobie chwale francuzy(chociaż niepowinienem bo z naprawy aut żyje)
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam
0

07 Paź 2006, 10:35

Witam,
Jeżeli chodzi o ta marke to nie przepadam za nią ;) ale z tego co pamiętam AX miał bardzo oszczednego dieselka ciekawe jak jest z Saxo i silnikiem 1.5D. Małe autko do miasta się nadaje 8)
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Audi AI remote parking pilot - garage pilot
    Funkcja automatycznego parkowania Audi AI remote parking pilot oraz funkcja automatycznego wjazdu do garażu Audi AI remote garage pilot znacznie ułatwiają parkowanie. Systemy samoczynnie wprowadzają pojazd na równoległe ...