Czy warto kupić Citroena Saxo

03 Paź 2006, 13:40

Co sądzicie o Citroenie Saxo 1,5D rok 1999? - oczywiście jak ktoś posiada taki samochód.

Mała poprawka Sakso na Saxo :)
Admin
Marcin
Nowicjusz

0

06 Paź 2006, 16:52

Posiadac nie posiadam takiego samochodu ani nie posiadalem ale wiem ze bardzo malo pali, bo robilem zrzute na wachte...
Ma dobre zawieszenie! Ale niestety nie jest ono nie zniszczalne :lol:
Pozdrawiam
Zulus
Nowicjusz

0

06 Paź 2006, 19:53

Zulus napisał(a):Ale niestety nie jest ono nie zniszczalne

Zresztą jak każde auto :lol:
Jednakże samochody francuskie mają już wyrobioną opinię, która nie jest zbyt ciepła :wink:
Pozdrawiam
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie
0

06 Paź 2006, 20:38

Jednakże samochody francuskie mają już wyrobioną opinię, która nie jest zbyt ciepła

i tu z kolegą się niezgodzę mit i jeszcze raz mit-psują się mniej niż niemieckie i ja tam sobie chwale francuzy(chociaż niepowinienem bo z naprawy aut żyje)
pozdro 8)
Nie ma głupich pytań tylko są głupie odpowiedzi
grzestv
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Warszawy
Auto: nie mam
0

07 Paź 2006, 09:35

Witam,
Jeżeli chodzi o ta marke to nie przepadam za nią ;) ale z tego co pamiętam AX miał bardzo oszczednego dieselka ciekawe jak jest z Saxo i silnikiem 1.5D. Małe autko do miasta się nadaje 8)
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Która firma króluje na rynku kabrioletów?
    Co wspólnego mają ze sobą Mercedes 170 S z 1937 roku, 540-konne Audi R8 Spyder czy ekstremalnie luksusowy i niebotycznie drogi Rolls-Royce Down oraz Mercedes-AMG GT? Każdy z tych samochodów został wyposażony ...