cytuje goscia """Witam,
auto przyjechało w 2009 roku z Niemiec. Kartę pojazdu naturalnie posiadam. Sprzedaję z powodu utraty pracy i na chwile obecną jej braku. Bodajże jestem trzecim właścicielem.
Oprócz tego co jest napisane to kupiłem mu opony i na tym koniec napraw, bo nic się nie psuło więcej, aby była potrzeba jakichkolwiek innych napraw.
Do zrobienia jest tak: przełożenie opon na letnie. Jeśli Panu potrzebna jest klimatyzacja to do nabicia. Ja odkąd mam auto tego nie robiłem.
Zdjęcia posiadam tylko takie jest w ogłoszeniu oraz te co załączam do tej wiadomości.
Zapraszam na oględziny na miejscu, bo żadne zdjęcia nie oddadzą tak na prawdę stanu faktycznego.""""
koniec cytatu
Bodajze
![Razz :P]()
PPPP koles nawet nie wie ktorym jest włascicielem ,odpuszczam sobie to auto dostałem dwie fotki wnetrza ale po drzwiach kierowcy nie widac tu tych 100tys km a troche wiecej ,do tego ta klima miec auto z klima i nie uzywac ???? mało kogo takiego znam chyba ze uszkodzone cos w niej jest ..
co powiecie na te ogłoszenie
[link do oferty na Olx wygasł] poprosiłem goscia o lepsze fotki i zapytałem w emailu bo tel zajety cały czas ma .