cytuje goscia """Witam,
auto przyjechało w 2009 roku z Niemiec. Kartę pojazdu naturalnie posiadam. Sprzedaję z powodu utraty pracy i na chwile obecną jej braku. Bodajże jestem trzecim właścicielem.
Oprócz tego co jest napisane to kupiłem mu opony i na tym koniec napraw, bo nic się nie psuło więcej, aby była potrzeba jakichkolwiek innych napraw.
Do zrobienia jest tak: przełożenie opon na letnie. Jeśli Panu potrzebna jest klimatyzacja to do nabicia. Ja odkąd mam auto tego nie robiłem.
Zdjęcia posiadam tylko takie jest w ogłoszeniu oraz te co załączam do tej wiadomości.
Zapraszam na oględziny na miejscu, bo żadne zdjęcia nie oddadzą tak na prawdę stanu faktycznego.""""
koniec cytatu
Bodajze
PPPP koles nawet nie wie ktorym jest włascicielem ,odpuszczam sobie to auto dostałem dwie fotki wnetrza ale po drzwiach kierowcy nie widac tu tych 100tys km a troche wiecej ,do tego ta klima miec auto z klima i nie uzywac ???? mało kogo takiego znam chyba ze uszkodzone cos w niej jest ..
co powiecie na te ogłoszenie
[link do oferty na Olx wygasł] poprosiłem goscia o lepsze fotki i zapytałem w emailu bo tel zajety cały czas ma .