Czy warto kupić Fiata Grande Punto rok 07-08 ?

22 Cze 2014, 20:16

[link do oferty na Olx wygasł][message_sent]=1&id_at=588758907&search_id=99ebc9845d#99ebc9845d

co sadzicie o tym aucie ?? mam jakies 70km tam co do czerwonej kropki wlasciciel nie odbiera telefonów i wiadomosci jednie co to wiem ze odczytał i na tym koniec wiec go mam gdzies a co sadzicie o tym ogłoszeniu wyzej ???
robi82
Nowicjusz

Prawo jazdy: 10 10 2010
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: HONDA

22 Cze 2014, 20:20

Wydaje się ok wszystko - tylko brak zdjęci więc trudno coś więcej powiedzieć .
kamil1201202
Początkujący

Auto: Alfa Romeo
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

22 Cze 2014, 20:29

[link do oferty na Olx wygasł] zły link przepraszam o wiecej zdjec poprosiłem czekam az zrobi wtedy wstawie,przyjrzyjcie sie prawym drzwi uszczelki ??? korozja ??
robi82
Nowicjusz

22 Cze 2014, 20:46

Tak to nic nie rzuciło mi się w oczy , tylko właśnie ta uszczelka trzeba by było zadzwonić i szczegółowo wypytać o wszystko .
Cena też raczej z tych niższych .
kamil1201202
Początkujący

Auto: Alfa Romeo
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

22 Cze 2014, 21:40

Ja nic nie widze na prawych drzwiach. Ogólnie moim zdaniem można obejrzeć.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Cze 2014, 21:48

http://img30.olx.pl/images_tablicapl/15 ... olkusz.jpg

uszczelka tak jak by były pod nia jakies wulkany to widac gołym okiem
robi82
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD - test spalania
    Jak wykazał test, napęd przenoszony wyłącznie na jedną oś jest gwarancją niższego spalania. RAV4 w tej wersji sprawdzi się jako samochód firmowy gwarantujący wysoką wartość rezydualną. Za dobre osiągi odpowiada hybrydowy ...

22 Cze 2014, 22:15

Może być z róznych powodów, mogły drzwi oberwać, a równie dobrze wada fabryczna :wink:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

23 Cze 2014, 17:33

cytuje goscia """Witam,
auto przyjechało w 2009 roku z Niemiec. Kartę pojazdu naturalnie posiadam. Sprzedaję z powodu utraty pracy i na chwile obecną jej braku. Bodajże jestem trzecim właścicielem.
Oprócz tego co jest napisane to kupiłem mu opony i na tym koniec napraw, bo nic się nie psuło więcej, aby była potrzeba jakichkolwiek innych napraw.
Do zrobienia jest tak: przełożenie opon na letnie. Jeśli Panu potrzebna jest klimatyzacja to do nabicia. Ja odkąd mam auto tego nie robiłem.
Zdjęcia posiadam tylko takie jest w ogłoszeniu oraz te co załączam do tej wiadomości.
Zapraszam na oględziny na miejscu, bo żadne zdjęcia nie oddadzą tak na prawdę stanu faktycznego.""""
koniec cytatu
Bodajze :PPPPP koles nawet nie wie ktorym jest włascicielem ,odpuszczam sobie to auto dostałem dwie fotki wnetrza ale po drzwiach kierowcy nie widac tu tych 100tys km a troche wiecej ,do tego ta klima miec auto z klima i nie uzywac ???? mało kogo takiego znam chyba ze uszkodzone cos w niej jest ..

co powiecie na te ogłoszenie
[link do oferty na Olx wygasł] poprosiłem goscia o lepsze fotki i zapytałem w emailu bo tel zajety cały czas ma .
robi82
Nowicjusz

23 Cze 2014, 20:52

Opony to małe piwo można na zimówkach jezdzic. Z klimą różnie bywa,niektórzy wolą tego nie robić przed sprzedażą.
Ten GP z linku teraz troche odpicowany na handel.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012