Czy warto kupić samochód poflotowy? Chevrolet Aveo

23 Mar 2018, 14:41

Witajcie, w mojej firmie sprzedają kilka samochodów poflotowych, jeden bardzo mnie zainteresował. Chevrolet Aveo 2011, pojemność 1,2 benzyna+LPG ,przebieg 150tys. Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, cena 10k.
Pracuję od niedawna w tej firmie, więc nie znam za bardzo praktyk jakie tu panują, ale samochodem jeździli projektanci budowlani głównie.

Czy opłaca się kupić ten samochód za 10 tys, oraz czy wgl warto interesować się samochodami poflotowymi?

Link do zdjęć:
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
sremski2
Nowicjusz

Zdjęcia: 4
Auto: Nie mam

23 Mar 2018, 16:07

sremski2 napisał(a):Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, cena 10k.

To jest klucz.

Kiedyś auta firmowe kojarzyły się wyłącznie ze zdezelowanymi trupami. Teraz trochę się to zmieniło - chyba, że to jakaś dziadowsko-patologiczno-centusiowa firma.
IMO warto jeśli potrzebujesz popierdzielacza na miasto
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

23 Mar 2018, 20:55

W sumie tragicznie nie wygląda, pytanie czy ktoś nie traktował go jak auta wyścigowego (takie małe pierdki najbardziej dostają po tyłku)
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

System odzyskiwania energii kinetycznej - KERS
    Firma Volvo Car Group zakończyła obszerne testy drogowe systemu odzyskiwania energii kinetycznej – KERS. Rdzeniem tego rozwiązania jest koło zamachowe z włókna węglowego. KERS jest lekki, wydajny, obniża spalanie, ...