15 Lip 2010, 20:29
Stanowczo za drogo
![Neutral :neutral:]()
za te pieniądze można znaleść rocznik 2000 a przy odrobinie szczęścia nawet 2001.Dużym plusem tego Lanosa jest silnik (8zaworowy współpracuje dobrze z instalacjami lpg).Wyposażenie jak na ten rocznik nawet dość bogate,szkoda że to nie jest wersja SX jak u mnie (najlepsza opcja wyposażenia).Gdyby cena była mniejsza o jakieś 2000zł można by było rozważyć zakup ale przy tej cenie poszukał bym młodszego Lanka.A teraz pare słów odnośnie Lanosa:dużo części pasuje od Opla Astry a więc z tym nie ma problemu,blacha jest w ocynku a więc nie gnije,najlepszą wersją nadwoziową jest hatchback (wprawdzie mniejszy bagażnik od sedana ale łatwiej nim sie manewruje w mieście - wiem z doświadczenia).Awaryjność?Co tu dużo mówić,u mnie jest ponad 7lat i jak narazie odpukać nie stwarzał żadnych problemów więc o awarii powiem Ci tyle co nic.Małym minusem jest spalanie Lanosa,niestety lubi spalić swoje (silniki benzynowe) ale z instalacją lpg jest to ekonomiczne autko.No i jeśli trafisz na zadbany egzemplarz to spokojnie zrobisz nim 300tys.km a nawet i więcej.No to tyle,jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.