Czy warto kupić tego Seata??

14 Maj 2010, 18:32

To zobaczę i tego. Nawet jakby w tym doszły opłaty, a byłby w dobrym stanie to bardziej by się opłacało chyba, bo w tamtym jeszcze trzeba opony kupić, bo zimówki ma w tej chwili i ta maskę trzeba by było naprawiać czyli dodatkowy tysiąc złotych dochodzi. Do tego natomiast trzeba będzie kiedyś zimówki kupić ale to już się rozłoży w czasie to sobie odłożę pieniądze. Poza tym Seat Leon i Toledo w tym kolorze co ten drugi mnie po prostu urzeka.
Czyli podsumowując: w poniedziałek wezmę brata, on się trochę lepiej zna ode mnie i tego który według niego jest lepszy weźmiemy na przegląd.
A ile kosztują opłaty tak naprawdę takiego auta z Niemiec?? Robił to ktoś z was niedawno?? Bo czytałem o tym w internecie i ludzie podają rozbieżne kwoty, od 1300 do 2000zł.
pelash
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

14 Maj 2010, 18:47

Sprawdziłbym okładnie tyl tego niebieskiego.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

14 Maj 2010, 18:55

Opłaty zależą od wielu czynników ale myśle że w Toledo to będzie max.1500zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Maj 2010, 19:56

Na zdjęciu wszystko wygląda ładnie ;) A przyjdzie co do czego to lipaaa....
re_volt
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Polska

14 Maj 2010, 20:07

No dokładnie,najlepiej auto jest oglądać w realu a nie po fotkach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

14 Maj 2010, 21:07

No ja go obejrzę także zobaczymy co wyjdzie. Tak tylko pytam wcześniej, bo czasami można zauważyć coś po zdjęciach, na co zwrócic uwagę.
A co z tym tyłem?? Ze malowany, nierówno złożony czy co?? Bo ja się za bardzo nie mogę dopatrzeć.
pelash
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q5 hybrid quattro
    Q5 hybrid quattro, pierwszy model hybrydowy Audi, został skonstruowany jako wysokowydajna hybryda równoległa. Tak jak i w dwóch innych hybrydowych modelach Audi, pojazd napędzają: silnik 2.0 TFSI o mocy 155 ...
    Toyota Prius 1.8 VVT-i - test spalania
    Toyota Prius to najsłynniejsza i zarazem pierwsza seryjnie produkowana hybryda. Obecna, czwarta generacja doczekała się m.in. wersji z napędem na wszystkie koła oraz pięciomiejscowej odmiany z napędem plug-in. Prius czwartej ...

15 Maj 2010, 09:24

Mało te zdjęcia mówią.... Nie da się tak po zdjęciach poznać czy auto malowane ;) Chyba że są bardzo dokładne
re_volt
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Polska

15 Maj 2010, 09:56

To było pytanie do użytkownika Kubuch, bo on chyba coś jednak zauważył skoro kazał zwrócić uwagę na tył tego drugiego.

[ Dodano: Wto Maj 18, 2010 14:48 ]
Jednak drugi Seat odpada. Nie był bity ani malowany ale już może lepiej żeby był bo jest calutki w rysach. Nie są to grube rysy ale możemy je znaleźć dosłownie na każdym fragmencie auta. Dodatkowo silnik jest troszke zalany olejem, środek też nie jest super zadbany, a w bagażniku jest mokro i śmierdzi stęchlizną. Także szukam dalej i jeszcze sie cały czas zastanawiam nad tym pierwszym Seatem.

[ Dodano: Wto Maj 18, 2010 17:56 ]
Znalazłem dwie ciekawe Octavie. Jedna jest już po lifcie ale kompletny golas co troche mi przeszkadza:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Druga przed liftem ale bardzo dobrze wyposarzona:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co o nich sądzicie?? Którą byście woleli i jak według was wypadają w konfrontacji z tym Toledem z tytułowego posta.
pelash
Nowicjusz