[E34] Czy warto kupić ten konkretny egzemplarz?

09 Lut 2016, 23:27

[link do oferty na Allegro wygasł]

+ zdjęcia progów
PRZÓD:
http://i.imgur.com/eS6kpsz.jpg
http://i.imgur.com/j5LI7vT.jpg

TYŁ:
http://i.imgur.com/UPUIgV6.jpg
http://i.imgur.com/1oqth9l.jpg

Stan kolekcjonerski to nie jest, ale czy warto pakować w ten samochód pieniądze?

Nie znam się na naprawach blacharsko-lakierniczych, ale czy w 6-7 stówkach zmieszczę się, aby porządnie(zaznaczam PORZĄDNIE) pozbyć się tej rdzy w progu i na drzwiach, i aby nie doskwierała przynajmniej z rok?

Przebieg: 300km (95% miasto, 5% trasa), przeważnie są to odcinki 3 km(do pracy mam jakieś 1.5km :D - niektórzy śmieją się, że na tak krótki odcinek odpalam samochód, ale lubię wygodę i nie narzekam, zaleje obecny samochód za 2 stówy i latam jeżdżę nim spokojnie 1.5 miesiąca).

Budżet: do 9k
zhiqiang
Nowicjusz

Auto: Nie mam

10 Lut 2016, 09:17

Jak masz czas żeby poświęcić trochę więcej czasu to szukaj e34 , jak nie to ja bym szukał e39 , w tej kwocie znajdziesz z początku produkcji. Np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co do e34 to całkiem fajna , ale trochę czasu i pieniędzy trzeba jej poświęcić.
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

10 Lut 2016, 09:55

Dziwne prawie 12tys wyświetleń i nikt nie kupił?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Lut 2016, 10:11

zhiqiang napisał(a):Nie znam się na naprawach blacharsko-lakierniczych, ale czy w 6-7 stówkach zmieszczę się, aby porządnie(zaznaczam PORZĄDNIE) pozbyć się tej rdzy w progu i na drzwiach, i aby nie doskwierała przynajmniej z rok?

Skoro zadajesz takie pytania to znaczy że Cię nie stać na to auto więc nie bądź kolejną osobą która ośmiesza tą markę czyli kupuje BMW a później tankowanie za 20zł. i jazda aż się rozpadnie ewentualnie zakup zestawu serwisowego sznurka i drutu.

Nie obraź się ale jak prześledzę 3/4 tematów o BMW to wszystko dotyczy albo nowszych śmietników albo starowinek a pytający myślą że wszystko jest za pół darmo.

kyrtapSzn napisał(a):Jak masz czas żeby poświęcić trochę więcej czasu to szukaj e34 , jak nie to ja bym szukał e39 , w tej kwocie znajdziesz z początku produkcji. Np.

komuś kto pyta o koszt 600zł polecasz e39 które w DE nie kosztowało więcej niż 1000 eur :?: :D

Ludzie zejdźcie na ziemię i nie ośmieszajcie tych aut... :angry:
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

10 Lut 2016, 21:21

Skoro zadajesz takie pytania to znaczy że Cię nie stać na to auto więc nie bądź kolejną osobą która ośmiesza tą markę czyli kupuje BMW a później tankowanie za 20zł. i jazda aż się rozpadnie ewentualnie zakup zestawu serwisowego sznurka i drutu.

Nie obraź się ale jak prześledzę 3/4 tematów o BMW to wszystko dotyczy albo nowszych śmietników albo starowinek a pytający myślą że wszystko jest za pół darmo.

naprawdę mając 1000zł od tak każdego miesiąca na auto(wliczając w to paliwo), to mało na 20 letnie bmw ;)?

po prostu jestem zielony, i nie wiem ile dokładnie to wyjdzie. Strzeliłem ok 7 stów, bo tak kolega mówił, ale czy to prawda? Miesiąc czasu to jednak sporo, a nie chciałbym jeździć pognitkiem.

Ludzie zejdźcie na ziemię i nie ośmieszajcie tych aut... :angry:

Już są wystarczająco zwieśniaczone przez szympansów w dresie i wieś tuningi (zwłaszcza e36), które jest wyśmiewane w moim mieście i każdy kto ma ten model jest burakiem - taka już mentalność, ale nie dziwota. Już lepie passatem jak janusz jeździć :-D Co samochód to stereotyp
zhiqiang
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...
    Jesienne podróże - kilka dobrych rad
    Powoli kończy się lato, a przed nami złota, polska jesień. Pora roku, która swoją zmiennością może zaskoczyć nawet najbardziej doświadczonych kierowców, bo mało kto dostrzega zagrożenia, jakie ze sobą niesie. ...