A wiec mam pytanie tkj. w temace. Chcialbym zrobić prawko na kat. B1, ponieważ bardzo by mi to pomogło Prosze was o odpowiedz czy te zmiany ze mozna jezdzic tylko qadem weszly czy nie? i czy jest sens robic ta kategorie Z góry dzieki PZDR
Zasady na tym forum są takie same jak na innych - najpierw przeglądamy net, potem forum , korzystamy z wyszukiwarki .. Wczoraj był prawie identyczny temat ... A wcześniej rozgryziony problem do bólu ...
Dwa komplety czujników TPMS i zmiana kół lato/zima - Toyota Po zmianie kół letnich na zimowe postanowiłem poinformować układ monitorowania ciśnienia w oponach TPMS o dokonanej zmianie. Przewertowałem instrukcję i znalazłem tam jedynie informację o kalibracji i zapamiętaniu ...
Arrinera Hussarya - fakty i mity Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.