Moim zdaniem lepiej teraz zacząć się rozglądać za nowym autem w sensie pojeździć po salonach "poprzemierzać" postudiować cenniki i wyposażenie aby pod koniec roku albo na początku nowego mieć już jasną sytuację co mniej wiecej kupić
Auto mam już upatrzone. Zastanawiam się czy pod koniec roku nie będzie obniżki i w związku z tym waham się czy nie zaczekać kilku miesięcy. Taka jest chyba tendencja, ze wszystkie samochody w grudniu tanieją?
W grudniu a nawet listopadzie zaczynają się wyprzedaże, a po nowym roku rabaty są jeszcze większe więc jak nie ma pośpiechu to dobrze jest zaczekać, bo potem pozostanie niesmak, że można bylo taniej kupić auto
A dopuszczasz możliwość kupna auta nowego ale z zeszłego rocznika? W takim przypadku gdy na wiosnę zostaną niesprzedane egzemplarze można liczyć na naprawdę pokaźne rabaty.
Dziękuje Wam za odpowiedzi- w takim razie jeszcze zaczekam do stycznia. Chciałam już kupić, bo potrzebuję, ale nic mnie nie goni. O używanym tez myślałam, ale ja się nie znam w ogóle,więc pomyślałam, że byłby dla mnie lepszy i pewniejszy nowy.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Retro Motor Show 2021 - setki pojazdów i tłumy wystawców Zakończone właśnie targi to kolejny w tym roku motoryzacyjny akcent na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Po Poznań Moto Fest, Ogólnopolskim Zlocie Czerwonych Samochodów oraz Caravans Salon Poland przyszedł ...
Moim zdaniem warto zainteresować się autami demonstracyjnymi bądź z placu dealerskiego. Można liczyć na znacznie większe rabaty niż w przypadku auta do konfiguracji. Obecny samochód u mnie był kupiony właśnie w ten sposób w czerwcu ale jako auto zeszłoroczne, rabat wyniósł prawie 25% od ceny katalogowej i to w marce która nie słynie z dużych rabatów.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.