Czym dla Ciebie jest Twoja praca? Męczarnią? Spełnieniem?

16 Cze 2011, 21:27

Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Opolskimi i piszę pracę magisterską o aktywności zawodowej ludzi. Wiadomość, którą otrzymałeś jest zaproszeniem do wzięcia udziału w badaniu. Podziel się ze mną swoimi odczuciami związanymi z Twoją pracą, a może sam dowiesz się o niej czegoś więcej ...

Czy wiesz, że w pracy spędzamy średnio 86400 godzin naszego życia? Jak pokazują wyliczenia, czas spędzony w pracy stanowi prawie 1/3 całego naszego życia. To dla niektórych więcej niż czas spędzony z rodziną. Praca bywa źródłem satysfakcji, radości, ale bywa też przyczyną stresów i frustracji..

Ankieta jest przeznaczona wyłącznie dla osób obecnie pracujących.
Ankieta jest całkowicie anonimowa, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w mojej pracy magisterskiej. Wypełnienie ankiety zajmie ok. 20-30 minut.

Link do badania: https://spreadsheets.google.com/spreads ... VVQyWmc6MQ

Jeśli byłoby to możliwe, proszę o przesłanie tej wiadomości do swoich czynnych zawodowo znajomych, którzy mogliby wziąć udział w badaniu.

Dziękuję i pozdrawiam!
Ania.
AniaOpo
Obserwowany

Auto: Ford Focus 1.8 TDCI 100 KM Kom

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Audi Design - nowe koncepcje i kreatywne idee przyszłości
    W przyszłości nie będzie istniał tylko jeden jedyny typ samochodu - formy mobilności będą różne. Dlatego projektanci Audi tworzą nowe koncepcje i kreatywne idee. Zasadniczo, kierują się wytyczną nowoczesnego sportowego ...