Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Opolskimi i piszę pracę magisterską o aktywności zawodowej ludzi. Wiadomość, którą otrzymałeś jest zaproszeniem do wzięcia udziału w badaniu. Podziel się ze mną swoimi odczuciami związanymi z Twoją pracą, a może sam dowiesz się o niej czegoś więcej ...
Czy wiesz, że w pracy spędzamy średnio 86400 godzin naszego życia? Jak pokazują wyliczenia, czas spędzony w pracy stanowi prawie 1/3 całego naszego życia. To dla niektórych więcej niż czas spędzony z rodziną. Praca bywa źródłem satysfakcji, radości, ale bywa też przyczyną stresów i frustracji..
Ankieta jest przeznaczona wyłącznie dla osób obecnie pracujących. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a zebrane dane zostaną wykorzystane jedynie w mojej pracy magisterskiej. Wypełnienie ankiety zajmie ok. 20-30 minut.
Link do badania:
https://spreadsheets.google.com/spreads ... VVQyWmc6MQJeśli byłoby to możliwe, proszę o przesłanie tej wiadomości do swoich czynnych zawodowo znajomych, którzy mogliby wziąć udział w badaniu.
Dziękuję i pozdrawiam!
Ania.