Witam, moja mama poprosiła mnie bym znalazł jakieś informacje w internecie czym zmyć plamę z krwi na fotelu (nie, nie doszło do żadnego zabójstwa xD) plama powstała w niedogodnym dla kobiet okresie. W internecie znalazłem takie niejednoznaczne informacje typu "ale uważaj bo.." "lepiej podziała to... "ale jednak spróbuj tego"
Dlatego też może mieliście podobny problem i wiecie. Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Z takich "babcinych" sposobów słyszałem, że aby usunąć plamy z krwi należy plamę polać wodą z rozpuszczoną solą lub sokiem cytrynowym a potem zmyć zimną wodą.
Polecam odplamiacz enzymatyczny firmy chemspec lub prochem i odkurzacz piorący .Należy pamiętać żeby roztwór którym czyścisz tę plamę był zimny. Są to profesjonalne produkty więc na pewno zadziałają.
Warto byłoby określić czy jest t jasna czy ciemna tapicerka,skóra czy nie- podaj po prostu szczegóły i postaramy się pomóc,bo każdego specyfiku można próbować,ale czy będzie skuteczny to już osobna historia.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Isolde Holderied - Alpejska Błyskawica z Toyoty Isolde Holderied to jedna z najbardziej utytułowanych zawodniczek rajdowych świata. Uznawano ją nawet za następczynię legendarnej Michele Mouton. Startowała samochodami wielu marek, jednak największe sukcesy w rajdach WRC ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.