Dacia Dokker Embleme

10 Kwi 2014, 15:52

Limitowana seria Dokker Embleme opiera się na poziomie wyposażenia Lauréate, co gwarantuje doskonałą relację wyposażenia i designu do ceny. Seria Limitowana Embleme jest dostępna w dwóch wersjach silnikowych: 1.6 84 z możliwością zasilania LPG oraz z silnikiem wysokoprężnym dCi 90.

Dacia Dokker Embleme

Limitowana seria Dokker Embleme oferuje wyposażenie przydatne na co dzień: MEDIA NAV (system nawigacji i multimediów z dużym ekranem dotykowym), regulator i ogranicznik prędkości oraz tekstylne maty podłogowe.

Ciekawy design
Zadbano także o wygląd zewnętrzny limitowanej serii Dokker Embleme, oferując 16-calowe aluminiowe obręcze kół oraz przyciemniane tylne szyby. Z kolei w środku zwraca uwagę nowa specjalna tapicerka oraz czarna błyszcząca konsola środkowa.

Dacia Dokker Embleme
Redakcja
Forum Samochodowe
Redakcja
Redakcja
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 13120
Prawo jazdy: 12 03 1998
Auto: Tesla Model Y

12 Kwi 2014, 16:18

Ja nie przepadam za Dacią, jednak ta naprawdę zrobiła na mnie wrażenie. :ok:
MotoBlogger
Obserwowany

Auto: Volvo XC60
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2013

12 Kwi 2014, 21:03

dacia poszła mocno do przodu z designem i jakością, choć ja także jakoś za tą marka nie przepadałem ale tym razem szacun dla Rumunii :)
mikmotors1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 08 1966
Auto: Toyota

15 Kwi 2014, 15:02

Osobiście nigdy nie przepadałem za marką Dacia, ale ten model naprawdę robi wrażenie, że można sie zastanawić na kupnem :)
Grzesiu1
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 05 2008
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak i gdzie kupić części do samochodu?
    Każdy kierowca, niezależnie od tego, jakiego auta jest właścicielem, staje przed koniecznością zakupu nowych części do samochodu. Zazwyczaj jest to wynik normalnej eksploatacji części, a czasem jest to wymuszone przez kolizję ...
    Jak spać podczas wyprawy samochodowej?
    Wyjazdowe pomysły na nocleg to prawdziwa karuzela. Do dyspozycji mamy kempingi, agroturystykę, hotele i… własne samochody. Oto kilka sposobów, jak urządzić się z noclegiem i które rozwiązanie może być ...