Witam, Mam na oku w/w samochód. Evanda 2,0 z 2004r. Wg. tego co w ogłoszeniu ma przejechane 187 Co sądzicie o samochodzie i o instalacji w nim. Czy dobrze ją znosi??
Ten samochód posiada instalacje czy chcesz założyć ? Tak nadaję się jeśli założy się do niego sekwencje i oczywiście mądry gazownik, samochód ma już trochę lat więc trzeba go sprawdzić przed założeniem lpg , jeśli chodzi o instalacje Lovato Smart Będzie bardzo odpowiednia do tego auto , nawet niedawno ktoś gazował na forach taki samochód, coś mi się przypomina. Pozdrawiam
Ma juz LPG, niestety nie wiem jakiej firmu i jak dlugo na nim jezdzi. Chcialem zasiegnac info o tym czy dobrzez ze w nim jest LPG czy nie, czy to dobre auto itd
Ale dla kupujących. 1 jakiej firmy jest instalacja 1.1 jakie ma podzespoły 1.2 ile auto na niej przejechało 2 u kogo była montowana 3 powód sprzedaży samochodu, czasem ludziom nie chce się już dokładać do lpg i je sprzedają. I tym samym wiercą dziurę w brzuchu innym.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Auta do driftu za rozsądne pieniądze – które wybrać? Z czasem czy innymi kierowcami możemy ścigać się praktycznie każdym samochodem. Ale kiedy chodzi o drift, to bez napędu na tył i odpowiedniej mocy nawet nie ma co stawać na torze. Popularność jazdy bokiem w Polsce stale rośnie, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.