Daewoo L4X: koncepcyjna luksusowa limuzyna dla Korei

21 Lut 2008, 12:14

Zdjęcie
Zdjęcie
Zdjęcie

Podczas targów samochodowych w Seulu rodzimy producent Daewoo przedstawił koncept luksusowej limuzyny, która w zasadzie jest zmodyfikowanym Holdenem . Mnie się podoba , a co wy sądzicie o tym aucie :?:
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

21 Lut 2008, 21:00

Pewnie przejedzie kilometr i się rozleci jak komórki LG po tygodniu użytkowania.Beznadzieja,choć środek niczego sobie.
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

01 Sty 2012, 16:13

Jestem właścicielem komórki LG KU990. Jest dotykowa i niezniszczalna, mogę Cię zapewnić, że od czasu cegłofonów nie miałem bardziej wytrzymałego telefonu, żaden Ajfonik, Nokja czy Samsunk obecnie produkowane nie są tak wytrzymałe, chyba, że te unikalne, "pancerne" modele ;)

A co do Daewoo, dość ładne, przede wszystkim - proste, i to mi się podoba. Ale osobiście spodziewałbym się jakości na poziomie Opla Vectry C, poza tym, jak dla mnie to dość podobne auta.
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2009

05 Sty 2012, 12:25

e tam taki samochodzik.. :)
tak-bedzie-wygladala-promocja-przyszlosci-vt51889.htm
to dopiero fura :)
Luska
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 2008
Auto: KIA
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II na PPIHC
    Podczas 91. edycji słynnego wyścigu Pikes Peak International Hill Climb (PPIHC) nowe wyścigowe Mitsubishi MiEV Evolution II zajęły drugie i trzecie miejsce w kategorii pojazdów z napędem elektrycznym. Pojazdy poprowadzili ...