Daewoo Lanos

28 Wrz 2010, 11:49

Witam! jestem już na 99% pewien, że kupuję Lanosa do 5 tys zł. z LPG.

Oto moje propozycje:
[link do oferty na Allegro wygasł]

Co myślicie? A może inne typy macie? :)
Goyaka
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rzeszów

28 Wrz 2010, 12:35

1.Wygląda niby ok ale popatrz sobie dokładnie na 5foto,dokładnie na lampe i co widzisz?
2.Chcesz jeżdzić taka wsią?Bo jak dla mnie to ten spojler i atrapa wlotu na masce to do wywalenia na starcie.W mocy koleś sie też walnął bo silnik 1.5 nigdy nie miał 115KM tylko 86KM albo 100KM.Pozatym ten Lanos już troche czasu wisi na allegro.
3.Ten mimo że po fotach wygląda na zadbanego to coś jest nie tak bo też troche czasu wisi na allegro.
4.Mało fotek więc za dużo nie powiem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Wrz 2010, 12:46

za 5tyś ciężko będzie Ci kupić Lanosa w dobrym stanie ;]
danielos 1987
Nowicjusz

Miejscowość: LOMZA

28 Wrz 2010, 13:02

Nie no znajdzie spokojnie,wiadomo może być ciężko ale naprawde da rade.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

28 Wrz 2010, 13:03

To co polecacie do 5 tysiaczków z gazem? Odpadają Golfy i inne kanciaki, nie chce :)

Barol... jesli tylko ten zderzak byłby problemem, to za grosze zrobie to u któregos ze znajomych... mam dwóch lakiernikow :)
Goyaka
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Wrz 2010, 16:33

To by trzeba bylo na żywo widzieć,widze że też "łyżwa" pod lampą była wymieniana bo ma inny kolor.

zobacz te:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ten ładnie wygląda i opłaty ma na rok,może warto sie nad zastanowić.

Jakby Cie to interesowało tm moge zdobyć namiary na gościa który ma do sprzedania Espero 1.8.1995r,bogato wyposażony,nawet klima jest.Cena to 2000zł.Tylko że auto stoi w Łodzi.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Nissan LEAF
    Przenosząc technologię Zero emisji na nowy poziom, nowy LEAF produkowany w Europie będzie miał swój światowy debiut w Genewie. Nowy LEAF, który został zaprojektowany i opracowany ze szczególnym uwzględnieniem ...
    Dobry akumulator prosto z półki
    Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...

28 Wrz 2010, 18:21

barol91 napisał(a):To by trzeba bylo na żywo widzieć,widze że też "łyżwa" pod lampą była wymieniana bo ma inny kolor.

zobacz te:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ten ładnie wygląda i opłaty ma na rok,może warto sie nad zastanowić.

Jakby Cie to interesowało tm moge zdobyć namiary na gościa który ma do sprzedania Espero 1.8.1995r,bogato wyposażony,nawet klima jest.Cena to 2000zł.Tylko że auto stoi w Łodzi.
Ok, Barol... możesz zdobyć namiary, jak to dla ciebie nie problem :) Espero też mi się podoba :) A jak jest taki, jak mówisz, to czemu nie spróbować, za taka kasę... a ma gaz?

Jutro jeszcze zadzwonię i zapytam o tego lanosa, który sądzisz, że może być ok :)

Dzięki z góry :)
Goyaka
Początkujący
Awatar użytkownika

28 Wrz 2010, 21:12

Ok to postaram sie zdobyć te namiary,no nie ma gazu ale za 2000-2500zł byś wsadził.

Goyaka sprawdz pw :wink:
Barol
Awatar użytkownika

29 Wrz 2010, 11:29

Dzięki, zobaczyłem. Umówiłem się też jutro na oględziny autka - tego Lanosa :)
Goyaka
Początkujący
Awatar użytkownika

01 Paź 2010, 20:08

Za 5 tyś może być problem z dobrym Lanosem,w tej cenie prędzej znajdziesz Matiza bez konieczności instalacji LPG :smile: A co do tych modeli powyżej to wszystkie auta prezentują sie łądnie z zadbanym wnętrzem. Trzeba by obejrzeć na żywo kilka wybranych modeli.
Mechanic
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

01 Paź 2010, 21:06

Goyaka niewiem czy dostałeś pw to więc tutaj spytać i jak z tym Lanosem,byłeś oglądałeś?
Barol
Awatar użytkownika