Kto mi pomoże i napisze w jaki spsób wymienić żarówki w tylnych kloszach. Po otwarciu bagażnika są widoczne 2 wkręty mocujące klosz, ale po ich wykręceniu klosz nadal czegoś się trzyma, nie mam pojęcia co dalej. Chcę się dostać do żarówki biegu wstecznego. Druga sprawa, samochód mi szarpie i przy tym zapala się co prawda tylko na ten moment
kontrolka "CHEK". Kiedy się silnik rozgrzeje to ustepuje, ale nie całkowicie, "odzywa" się bardzo rzadko. Muszę nadmienić, że wymieniałem aparat zapłonowy oraz pompę paliwową, to znaczy jej wkład. Nie jestem w stanie teraz sobie przypomnieć czy zaczęło się to dziać po wymianie aparatu czy pompy, bo wymieniałem te części w pewnym odstępie. Trzecia sprawa to kontrolka rezerwy paliwa, byłem pewny, że jest niesprawna, ona, albo ten czujnik przy pompie paliwa. Wskazówka opadała praktycznie już niżej czerwonego sektora i kontrolka nie zapalała się. Samochód mam od maja 2007 i w grudniu zaświeciła się jednak, wskazówka była pod koniec czerwonego sektora. Co mam robić? Niech ktoś mi pomoże. Pozdrawiam wszystkich.[/b]