Daewoo nubira III

11 Gru 2014, 07:42

Witam, jestem świeżym kierowcą i potrzebuje autka na dojazdy do pracy i szkoły i zamierzam nim miesięcznie przejeżdżać z 2k km no rocznie to wyjdzie 24 tyś plus napewno czekać Mnie będzie wyjazd 1400 km w jedną strone i też bym chciał by wytrzymało autko to i nic się nie zepsuło. spodobała mi się nubira III tylko mało o niej wiem, mógłby mi ktoś coś o niej powiedzieć ? i prosiłbym was o poradzenie czego mogę jeszcze szukać.

budżet ~`10,000 + pakiet startowy
szot
Obserwowany

Auto: nie mam, szukam

11 Gru 2014, 13:02

Auto mechanicznie jest ok ale spalanie ma duże ido tego nie trzyma ceny. Więc jak kupisz,to będziesz bardzo długo odsprzedawał za niewielkie pieniądze.
Generalnie odradzam jako auto "do szkoły". Lepiej pomyśl nad jakimś popularnym kompaktem.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Co to znaczy być uprzejmym na drodze?
    Po pierwsze być kierowcą przewidywalnym, a nie chaotycznym i pełnym emocji. Po drugie przestrzegać przepisów ruchu drogowego. Po trzecie kierować się zasadą współpracy, ostatecznie intencją wszystkich jest bezpieczne ...