Czy Tico ogólnie dużo bierze oleju??? Bo mi to makabrycznie! Czy to może być wina oleju??? Zawsze lałem ze sklepu, a ostatnio wlałem takiego jakby z rozlewni. Niby kontrolka nie myga, ale bagnet prawie non stop suchy. A może tam jest coś pokręcone?
Toyota Supra - 5 rzeczy o których warto wiedzieć Toyota Supra to ikona samochodów sportowych i bardzo ważny model w historii Toyoty. Pierwsza Supra pojawiła się na rynku pod koniec lat 70. i aż do 2002 roku samochód był sprzedawany nieprzerwanie w postaci ...
Skoda Scala z nową koncepcją wnętrza dla samochodów kompaktowych Nowoczesny design, przestronność i funkcjonalność znane do tej pory z samochodów klasy premium – ŠKODA SCALA prezentuje zupełnie nową koncepcję wnętrza dla pojazdów z segmentu A. Emocjonalny język ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.