plyn mozesz sposcic przez chlodnice korek na srubokret u dolu chlodnicy oraz na bloku silnika masz kruciec do spuszczania plynu - znajduje sie on za rura ktora idzie od filtra powietrza do turbiny.
Ha, niby jeździ się różnymi pojazdami, a jakoś nigdy sam nie wymieniałem płynu. Poszczęściło mi się, że praktycznie mam rzut beretem do zaprzyjaźnionego serwisu i mi pomaga w tej sprawie. Wolę, by fachowiec zajmował się chłodnicą, niżeli samemu.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Wielki piknik motoryzacyjny - Automaster Show 2014 za nami! Wielki piknik motoryzacyjny Automaster Show 2014 który odbył się w Kamieniu Śląskim na terenie lotniska już za Nami. Wszyscy którzy przybyli myślę że wracali zadowoleni ponieważ atrakcji przygotowanych przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.