Daihatsu Feroza - zapytanie o chłodnice

08 Kwi 2008, 20:53

Witam !
Ostatnio (wlasciwie to w zeszlym roku) miałem dość (nie) ciekawa przygode z moim autkiem terenowym. Będąc razem z kumplami na małej wyciecze Ferozą po katowickich hałdach troche przecholowaliśmy... zrobiliśmy 360 : /
No i autko jest naprawde super, prócz porysowanej maski i rozbitych lusterek jedyne co poszlo to chłodnica : ) I teraz moje pytanie właściwe nie wiecie może czy do Ferozy pasuje chłodnica z jakiegoś innego auta ? Bo chciałbym kupić nową nie używana a o taką oryginalną cieżko bedzie : P
Z góry dzięki
ruchi
Nowicjusz

08 Kwi 2008, 21:04

Zapytaj w InterCarsie, lub JC Auto...
Na 100% w JC będą mieli nie tylko oryginał, ale i zamienniki w przystępnych cenach...

Jakbyś miał problemy - wyślij mi model, rocznik i VIN na PW - postaram Ci się dowiedzieć co i za ile w JC możesz dostać...
Ale koniecznie przed 16:00! - wtedy może nawet wieczorem dam Ci znaki dymne...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

11 Kwi 2008, 10:46

No szukałem w JC przez katolog internetowy i tam nie było chłodnic do ferozy , a nie bardzo wiem jak szukac tam zamiennikow, chyba bedzie trzeba sie przejachac do ich salonu : / Wkazdym badz razie dzieki
ruchi
Nowicjusz

03 Maj 2008, 18:10

ostatnio mi pusciła na szwie prubowałem dostac nowa lub używana pytałem też o zamienniki wszędzie sie odbiłem pozostało mi polutować i jest oki ale niewiem w jakim stanie jest twoja
czester97
Nowicjusz

Miejscowość: Gryfino
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Caddy 4MOTION
    Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...