Data wydanie dowodu rejestracyjnego

04 Mar 2018, 20:40

Cześć!
Może ktoś mi powiedzieć jaką datę wpisują WK jako "data wydania dowodu rejestracyjnego"?
Jak przykładowo 26 załatwiłem formalności w WK, a ostatni status na Info-Car mam:
Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Opis statusu:
Złożone w urzędzie dokumenty zostały zweryfikowane. Dowód rejestracyjny został zamówiony w Polskiej Wytwórni Papierów Wartościowych. Dokument zostanie wyprodukowany i przekazany do urzędu w terminie nie dłuższym niż 7 dni roboczych.

To jakiej daty mogę spodziewać się w dowodzie w rubryce "data wydania dowodu rejestracyjnego"?
aleksmm
Początkujący

Prawo jazdy: 11 10 2003
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

04 Mar 2018, 20:46

Datę kiedy dowód zostanie zrobiony.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

04 Mar 2018, 20:53

Czyli w powyższym przypadku będzie to data między 5 a 14 marca?

A wiesz może, czy od zrobienia dowodu do odbioru w Urzędzie to jest zawsze 1-2 dni, czy może tak być, że zrobią go 5 marca a do urzędu dotrze np. 9 marca?
aleksmm
Początkujący

Prawo jazdy: 11 10 2003
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2015

04 Mar 2018, 22:08

nie wiem i nigdy nie słyszałem o kimś takim kto by się tym interesował tak jak Ty
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Yaris 1.5 Hybrid - test spalania
    Jak przystało na miejskie auto, Toyota Yaris Hybrid nowej generacji okazała się najoszczędniejszym z modeli testowanych przez What Car w kategorii ulicznej eksploatacji, osiągając w mieście wynik 2,94 l/100 km. Zastosowany ...
    Produkcja Opla Cascady w Gliwicach od 2013 roku
    To był wielki dzień dla gliwickiej fabryki Opla. Kiedy pierwszy egzemplarz modelu Cascada, eleganckiego, średniej wielkości kabrioletu Opla, zjechał z taśmy montażowej. Numerem jeden był Opel Cascada w kolorze białym "Seashell", ...