DEH-4000UB + Wzmacniacz Problem.

20 Lut 2010, 14:20

Witam mam radio Pioneer DEH-4000UB podłączony pod wzmacniacz i jest dźwięk ale cichy ? co może być tym spowodowane ? Wzmacniacz jest podłączony poprawnie tak samo jak radio.

Masa jest OK.

Proszę o Pomoc !!!!
rafuli92
Nowicjusz

Miejscowość: Szwecja

21 Lut 2010, 10:25

rafuli92 napisał(a):Witam mam radio Pioneer DEH-4000UB podłączony pod wzmacniacz i jest dźwięk ale cichy ? co może być tym spowodowane ? Wzmacniacz jest podłączony poprawnie tak samo jak radio.

Masa jest OK.

Proszę o Pomoc !!!!

Nie wiem co to za model radia ale niektore pionery mialy wlaczanie subufera (moze to w sonytrudno zapamietac wszystko) Ale do rzeczy Sprobuj podlaczyc wyjscie z glosnika na chincz (tylko przycisz radio bo glosnik "rozwali")i zobaczusz czy wzmacniacz dziala
elektron1234

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Niebezpieczne jesienne weekendy
    Wciąż zbyt wielu polskich kierowców ignoruje ryzyko związane z prowadzeniem samochodu po spożyciu alkoholu, takie jak większa brawura, gorsza umiejętność oceny sytuacji na drodze czy spowolnienie reakcji za kierownicą. ...