Delikatna zmiana wyglądu Primery;) - lampy

29 Kwi 2009, 15:53

Witam

Mam primerke P11 z 97 roku i myślę nad małym upiększeniem - chodzi mi o lampy przód i tył coś w stylu angel's eyes;)

szukałem trochę ale większość jest do primerki ale tej od 99 roku, np

[link do oferty na Allegro wygasł]

i te na bank nie pasują racja?;)

a jakby wziąć od Almery? np

co możecie mi polecić? i jakieś fajne tylne;)

Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za odpowiedź;)
Ostatnio edytowany przez mateusz3112, 29 Kwi 2009, 17:48, edytowano w sumie 1 raz
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 16:14

jak dobrze pamietam to ostatnio szukales kolpakow :lol: i jak tam poszukiwania??
A wracajac do lamp to co powiesz na takie cos
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Kwi 2009, 16:21

barol jesteś moim mistrzem;) tak to ja;) niestety miałem małą awarię klimy i musiałem wymienić o-rig (czy jak to sie pisze;) ) i nabić od nowa.. dużo to nie kosztowało.. ale aludekle odpuściłem sobie, ale z postanowieniem, że po wakacjach zaszaleję i kupie alufelgi;)

a co do tych lamp... są za mocne;) ale tam jest napisane hatchback. a ja mam sedan.. nei robi żadnej różnicy?
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 16:42

hehe no szczerze wole alumki niz kolpaki :razz: a co do spasowania lamp to raczej nie powinno byc problemu bo wydaje mi sie ze lampy sa jednakowe zarowno w sedanie jak i hatchbacku ale moge sie mylic,najlepiej to zaparkuj swoje P11 sedan kolo jakiegos innego P11 w hatchbacku i porownaj lampy albo mozesz spytac sie w jakims sklepie z czesciami samochodowymi oni powinni wiedziec,teraz tak patrze na allegro i oprocz tych 2 co wczesniej nic ciekawego nie widze no chyba ze do nowszej primery ale niewiem czy podejda
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

29 Kwi 2009, 16:47

no ale te dwa rodzaje wymiatają;) są zajebi;) w mojej szkole jeździ ktoś hatchbackiem więc sprawdze;) a co do lamp na przód? nic sie nie znajdzie nie?:( bo szukałem i wszystkie fajne są dla tych po liftingu po 99 roku... a od almery wiecie cos moze?
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 17:18

no niestety na przod nic ciekawego ale faktycznie te nowsze modele maja fajniejsze lampy,a co do lamp od Almery to tylne raczej nie podejda a przod calkiem mozliwe ze tak
Barol
Awatar użytkownika

29 Kwi 2009, 17:27

ja własnie mowie o przodzie od almery. bo tył to wybrałbym cos z tych dwoch co mi wyslales;)
tylko moze beda jakies szczeliny wtedy jakbym wsadzil od almery..
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 17:44

no to z tyłu bym wybral cos z tych dwoch a na przod nic ciekawego niewidze niestety
Barol
Awatar użytkownika

29 Kwi 2009, 17:46

no tak.. ale chociaz wieksze oszczednosc;D ale bedzie to jakos wygladalo? przod standard a tyl zmieniony? no i aluski po wakacjach?;d
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 17:51

no spróbowac mozna,zreszta wogole znam pare projektow ktore maja zmienione tylne lampy a przednie seryjne,a tak wogole pomalu a do celu wiec wszystko wmiare mozliwosci finansowych,najpierw lampy,potem jak bedzie kasa to alumki jakies i bedzie gites :wink:
Barol
Awatar użytkownika

29 Kwi 2009, 17:55

no tak dokladnie. Barol jestes moim guru i moim mistrzem:) wielkie plusy dla Ciebie za pomoc:)
jak zdecyduje sie na lampy ( a trzeba przekabacić mamę bo troche ma do gadania ale minimalnie) :D to wrzuce;)
mateusz3112
Początkujący

29 Kwi 2009, 17:56

no alez nie ma za co,polecam sie na przyszlosc :lol: a co do przekabacania mamuski tez to znam :wink:
Barol
Awatar użytkownika

29 Kwi 2009, 22:34

hmm kolega namawia mnie, żebym zamiast lamp na tył to kupił sobie ksenony na przód.. Co o tym myślicie? Barol wiesz coś?;) ale czy dostane ksenony za ok 200zł które nadają się do użytku? Aha nie pytajcie mnei o te oznaczenia jakie mam bo teraz nie wiem ale podobno H1;)
z góry dzięki;)

[ Dodano: Czw Kwi 30, 2009 12:49 ]
wracając do tych tylnich lamp.. to napisałem zapytanie to osoby, która je sprzedaje na allegro i odpowiedział mi, że te lampy nie pasują do sedana bo mają troche inne mocowanie.. i co ja mam zrobić?;p czyli nic nie moge zmienić w swojej maszynie?:D
mateusz3112
Początkujący

30 Kwi 2009, 14:24

no z tymi ksenonami nie głupi pomysł nawet by był ale niestety niewiem w jakiej cenie stoją takie w db stanie,a co do tylnych lamp no to widze ze sie mylilem bo jak jakies inne mocowania to ja kurde niewiem,ale wracajac do tych przednich lamp co powiesz na cos takiego [link do oferty na Allegro wygasł]
wlasnie mozesz napisac drugi raz do goscia i spytac sie czy np moze czy sciagnac na zamowienie lampy tylne do sedana
Barol
Awatar użytkownika

30 Kwi 2009, 17:30

chyba własnie napisze czy nie mogłby jakos sprowadzic dla mine do sedana.. a co do ksenonow.. czy w takiej cenie sa one bezpieczne? tzn zatrzyma mnie policja i nic mi nie moga zrobic? nie bede oslepial innych?
mateusz3112
Początkujący