Diesel czy benzyna

25 Sty 2009, 22:12

BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów :)

Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8 ) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68 :)

hmmm...Gratuluje wyboru :D Tez chcialbym miec takie cudo :D
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

26 Sty 2009, 09:39

BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów :)

Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68 :)

To nie warkot tylko bulgot :D mam nadzieje że porzucisz diesle dla miłości z V8 ;) 5-7 czerwiec zlot amerykańców w Oleśnie, mam nadzieje że przyjedziesz już nową furą
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

26 Sty 2009, 18:22

zastanowię się :) lecz raczej zlotu żadnego nie opuszczę :)

Nie diesla nie porzucę - tym bardziej że ma 7 miesięcy ...
lecz porzucę mojego benzyniaka (BMW), mało miejsca będzie w garażu jak zagości tam Mustang :) Mustang będzie tak na weekend`owe przejażdżki i przebujać się po wsi :) poryczeć troszkę :)
Jeszcze nie mam pełnej sumy ;/ ... 100tys. ;/
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

26 Sty 2009, 18:47

BRIAN842 tylko pozazdrościć planów kupna Mustanga :D
Ale żeby odrazu BMW sprzedawać :shock: :shock: :shock:
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

26 Sty 2009, 19:27

No muszę;/ garaż mam na maks. 3 samochody :) chociaż BMW mi żal sprzedawać - tyle do niej dołożyłem ;/ ale no co mam sprzedać Audi żony ? :] a pozwolić jej prowadzić Mustanga ? ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Sty 2009, 14:51

osobiście gdybym miał plac, to wybrukował bym trochę więcej trawinka i beemka pod chmurkę ;) też nie lubię sprzedawać samochodów.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nietrzeźwy poranek wśród kierowców
    Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...

27 Sty 2009, 19:25

karlone napisał(a):osobiście gdybym miał plac, to wybrukował bym trochę więcej trawinka i beemka pod chmurkę ;) też nie lubię sprzedawać samochodów.

To samo mialem mowic,pod chmurke i już, raczej szybko go rdza nie zje :D
marcin94
Aktywny

27 Sty 2009, 19:45

Tzn. ona jest zrobiona do weekendowych wyścigów...co niedzielę ścigamy się na torze :) BMW jest specjalnie przystosowana do tego - rama itd...no też podjąłem decyzję, że nie będę jej sprzedawać...jest super na wyścigi ;] dużo do niej dołożyłem i szkoda jej trochę ;] może od czasu do czasu wyjadę mustangiem na wyścig ;] ale by się dopiero wtedy czepiali ;] jak pierwszy raz zajechałem BMW z 2.5 R6 to mnie nie chcieli dopuścić do wyścigu - oni tam wyjeżdżają samymi R4 ... żal ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Sty 2009, 22:56

BRIAN842 napisał(a):Tzn. ona jest zrobiona do weekendowych wyścigów...co niedzielę ścigamy się na torze :) BMW jest specjalnie przystosowana do tego - rama itd...no też podjąłem decyzję, że nie będę jej sprzedawać...jest super na wyścigi ;] dużo do niej dołożyłem i szkoda jej trochę ;] może od czasu do czasu wyjadę mustangiem na wyścig ;] ale by się dopiero wtedy czepiali ;] jak pierwszy raz zajechałem BMW z 2.5 R6 to mnie nie chcieli dopuścić do wyścigu - oni tam wyjeżdżają samymi R4 ... żal ;]

A gdzie sie scigacie??
JAki to jest m/w koszt?
marcin94
Aktywny

28 Sty 2009, 17:11

w Krk...
hmm...koszt to zależy ale przeważnie dajemy 100zł-200zł. Ścigamy się po 6osób. No to ok. 600-1200zł zarobku :) Są te legalne wyścigi, czasami nawet koledzy nas odwiedzą(POLICJA) - jest to dosyć długa trasa...nie wiem dokładnie ile :) tor ułożony z opon :) jak w NFS ProStreet :)

Ostatnio zacząłem brać udział w nocnych wyścigach :D to jest dopiero adrenalina, ale już skończyłem z tym jak się dowiedziałem co może mi za to grozić(utrata prawa jazdy) ;/
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

29 Sty 2009, 19:11

No to kosz m/w taki jak za KJS. Jak chcesy miec duza dawke adrenaliny to wystartuj w Berg Trophy w Czechach :D To jest dopiero co
marcin94
Aktywny

29 Sty 2009, 21:56

wolę nocne wyścigi po ulicach krakowa ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

29 Sty 2009, 23:25

Hehe, Nie miales jeszcze problemu z Policja ? :D
marcin94
Aktywny

30 Sty 2009, 16:29

Raz gonili mnie nie oznakowanym radiowozem ale zwiałem :) miałem wtedy zakryte rejestracje...zawsze zakrywam :) 3 dni później była u mnie policja bo sprawdzała wszystkie bmw ... a za te 3 dni bmw było pomalowane i zmieniłem trochę wygląd ;D od tamtej pory zapomnieli :) ale rzadko biorę udział w nocnych wyścigach....jak już coś to bierzemy kogoś żeby stał i patrzył wiesz czy gliny się nie zbliżają ... jak cos to cynk na CB i po wyścigu :D
gościa z innej ekipy złapali we wtorek jak przez ulice Krakowa walił 180km/h ... nie wiem ile dostał ale prawko jeszcze ma ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

30 Sty 2009, 16:35

Hehe jak w amerykanskim filmie :lol:
dawidbn
Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin