Diesel czy benzyna

25 Sty 2009, 22:12

BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów :)

Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8 ) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68 :)

hmmm...Gratuluje wyboru :D Tez chcialbym miec takie cudo :D
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

26 Sty 2009, 09:39

BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów :)

Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68 :)

To nie warkot tylko bulgot :D mam nadzieje że porzucisz diesle dla miłości z V8 ;) 5-7 czerwiec zlot amerykańców w Oleśnie, mam nadzieje że przyjedziesz już nową furą
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

26 Sty 2009, 18:22

zastanowię się :) lecz raczej zlotu żadnego nie opuszczę :)

Nie diesla nie porzucę - tym bardziej że ma 7 miesięcy ...
lecz porzucę mojego benzyniaka (BMW), mało miejsca będzie w garażu jak zagości tam Mustang :) Mustang będzie tak na weekend`owe przejażdżki i przebujać się po wsi :) poryczeć troszkę :)
Jeszcze nie mam pełnej sumy ;/ ... 100tys. ;/
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

26 Sty 2009, 18:47

BRIAN842 tylko pozazdrościć planów kupna Mustanga :D
Ale żeby odrazu BMW sprzedawać :shock: :shock: :shock:
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

26 Sty 2009, 19:27

No muszę;/ garaż mam na maks. 3 samochody :) chociaż BMW mi żal sprzedawać - tyle do niej dołożyłem ;/ ale no co mam sprzedać Audi żony ? :] a pozwolić jej prowadzić Mustanga ? ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Sty 2009, 14:51

osobiście gdybym miał plac, to wybrukował bym trochę więcej trawinka i beemka pod chmurkę ;) też nie lubię sprzedawać samochodów.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

27 Sty 2009, 19:25

karlone napisał(a):osobiście gdybym miał plac, to wybrukował bym trochę więcej trawinka i beemka pod chmurkę ;) też nie lubię sprzedawać samochodów.

To samo mialem mowic,pod chmurke i już, raczej szybko go rdza nie zje :D
marcin94
Aktywny

27 Sty 2009, 19:45

Tzn. ona jest zrobiona do weekendowych wyścigów...co niedzielę ścigamy się na torze :) BMW jest specjalnie przystosowana do tego - rama itd...no też podjąłem decyzję, że nie będę jej sprzedawać...jest super na wyścigi ;] dużo do niej dołożyłem i szkoda jej trochę ;] może od czasu do czasu wyjadę mustangiem na wyścig ;] ale by się dopiero wtedy czepiali ;] jak pierwszy raz zajechałem BMW z 2.5 R6 to mnie nie chcieli dopuścić do wyścigu - oni tam wyjeżdżają samymi R4 ... żal ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

27 Sty 2009, 22:56

BRIAN842 napisał(a):Tzn. ona jest zrobiona do weekendowych wyścigów...co niedzielę ścigamy się na torze :) BMW jest specjalnie przystosowana do tego - rama itd...no też podjąłem decyzję, że nie będę jej sprzedawać...jest super na wyścigi ;] dużo do niej dołożyłem i szkoda jej trochę ;] może od czasu do czasu wyjadę mustangiem na wyścig ;] ale by się dopiero wtedy czepiali ;] jak pierwszy raz zajechałem BMW z 2.5 R6 to mnie nie chcieli dopuścić do wyścigu - oni tam wyjeżdżają samymi R4 ... żal ;]

A gdzie sie scigacie??
JAki to jest m/w koszt?
marcin94
Aktywny

28 Sty 2009, 17:11

w Krk...
hmm...koszt to zależy ale przeważnie dajemy 100zł-200zł. Ścigamy się po 6osób. No to ok. 600-1200zł zarobku :) Są te legalne wyścigi, czasami nawet koledzy nas odwiedzą(POLICJA) - jest to dosyć długa trasa...nie wiem dokładnie ile :) tor ułożony z opon :) jak w NFS ProStreet :)

Ostatnio zacząłem brać udział w nocnych wyścigach :D to jest dopiero adrenalina, ale już skończyłem z tym jak się dowiedziałem co może mi za to grozić(utrata prawa jazdy) ;/
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

29 Sty 2009, 19:11

No to kosz m/w taki jak za KJS. Jak chcesy miec duza dawke adrenaliny to wystartuj w Berg Trophy w Czechach :D To jest dopiero co
marcin94
Aktywny

29 Sty 2009, 21:56

wolę nocne wyścigi po ulicach krakowa ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

29 Sty 2009, 23:25

Hehe, Nie miales jeszcze problemu z Policja ? :D
marcin94
Aktywny

30 Sty 2009, 16:29

Raz gonili mnie nie oznakowanym radiowozem ale zwiałem :) miałem wtedy zakryte rejestracje...zawsze zakrywam :) 3 dni później była u mnie policja bo sprawdzała wszystkie bmw ... a za te 3 dni bmw było pomalowane i zmieniłem trochę wygląd ;D od tamtej pory zapomnieli :) ale rzadko biorę udział w nocnych wyścigach....jak już coś to bierzemy kogoś żeby stał i patrzył wiesz czy gliny się nie zbliżają ... jak cos to cynk na CB i po wyścigu :D
gościa z innej ekipy złapali we wtorek jak przez ulice Krakowa walił 180km/h ... nie wiem ile dostał ale prawko jeszcze ma ;]
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

30 Sty 2009, 16:35

Hehe jak w amerykanskim filmie :lol:
dawidbn
Zaawansowany

Miejscowość: Koszalin