BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów![]()
Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8 ) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68
hmmm...Gratuluje wyboru

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
BRIAN842 napisał(a):Hęę...też słyszałem że fiat pracuję nad "rzędową dwójką" jak miło będzie usłyszeć warkot dwóch cylindrów![]()
Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8 ) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68
Ja już nie długo usłyszę warkot "ósemki" (V8) na wiosnę kupuję Ford-a Mustanga `68
karlone napisał(a):osobiście gdybym miał plac, to wybrukował bym trochę więcej trawinka i beemka pod chmurkęteż nie lubię sprzedawać samochodów.
BRIAN842 napisał(a):Tzn. ona jest zrobiona do weekendowych wyścigów...co niedzielę ścigamy się na torzeBMW jest specjalnie przystosowana do tego - rama itd...no też podjąłem decyzję, że nie będę jej sprzedawać...jest super na wyścigi ;] dużo do niej dołożyłem i szkoda jej trochę ;] może od czasu do czasu wyjadę mustangiem na wyścig ;] ale by się dopiero wtedy czepiali ;] jak pierwszy raz zajechałem BMW z 2.5 R6 to mnie nie chcieli dopuścić do wyścigu - oni tam wyjeżdżają samymi R4 ... żal ;]