Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
BRIAN842 napisał(a):[...]a za te 3 dni bmw było pomalowane i zmieniłem trochę wygląd ;D od tamtej pory zapomnieli![]()
radzę się nie chwalić takimi szczegółami na forach, kumpla to w stanach znaleźli przez głupi internet, tam mu nic nie zrobią ale u nas już byś miał ich na chacie.
A ile Ty kucy masz w tym BMW?
Polonezem Cię raczej nie gonili, nieoznakowane to wypasione samochody i zwiać nie jest prosto.
gościa z innej ekipy złapali we wtorek jak przez ulice Krakowa walił 180km/h ... nie wiem ile dostał ale prawko jeszcze ma ;]
piotrauto napisał(a):nie boisz sie taką starą bmw jezdzić tak szybko?
ona nawet niema 4 gwiazdek w euroncap
BRIAN842 napisał(a):piotrauto napisał(a):nie boisz sie taką starą bmw jezdzić tak szybko?
ona nawet niema 4 gwiazdek w euroncap
1996r. więc jeszcze nie jest taka stara w porównaniu do innych BMW...
Kolego jak się umie jeździć to nie doprowadzisz do wypadku...tory są przystosowane do szybkiej jazdy i nie ma żadnych band czy innych ścian są tylko opony ... samochód jest wyposażony w 4xAIR BAG ... w kierownicy , kokpicie i po bokach ... poduszki montowałem sam na własny koszt...
zbychu57 napisał(a):Aha i chyba nie sądzisz ze 4 poduszki są w stanie zapewnic Ci bezpieczeństwo w razie wypadku przy predkościach pewnie ponad 200km/h.
Nie chce być złośliwy ale czy kiedykolwiek widziałeś auto z przeznaczeniem do wyścigów wyposażone w airbagi? Bo ja nie. Lepszym i tańszym rozwiązaniem, jest kołnierz i kask.
Pedzic po drogach w miescie ponad 200km/h...lekka przesada.
Pedzic po drogach w miescie ponad 200km/h...lekka przesada.
Za duze ryzyko wypadku i utraty prawa jazdy.Jestes kierowca tira a wiec troche by ci to zwalilo sprawe.
Masz 3 samochody, kupujesz jeszcze Mustanga a jezdzisz w wyscigach nocnych?? Surprised
Lepiej wylozyc troche kasy i jezdzic w jakis wyscigach legalnych (KJS-y, rallysprinty itp.)[/list]