Diesel czy benzyna

30 Sty 2009, 19:21

w strachu to ja byłem :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

30 Sty 2009, 22:58

BRIAN842 napisał(a):Raz gonili mnie nie oznakowanym radiowozem ale zwiałem :)

Toś kozak. A ile Ty kucy masz w tym BMW? Polonezem Cię raczej nie gonili, nieoznakowane to wypasione samochody i zwiać nie jest prosto.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Sty 2009, 07:56

BRIAN842 napisał(a):[...]a za te 3 dni bmw było pomalowane i zmieniłem trochę wygląd ;D od tamtej pory zapomnieli :)

radzę się nie chwalić takimi szczegółami na forach, kumpla to w stanach znaleźli przez głupi internet, tam mu nic nie zrobią ale u nas już byś miał ich na chacie.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

31 Sty 2009, 08:57

radzę się nie chwalić takimi szczegółami na forach, kumpla to w stanach znaleźli przez głupi internet, tam mu nic nie zrobią ale u nas już byś miał ich na chacie.

No racja ;]

A ile Ty kucy masz w tym BMW?

Fabrycznie było 170KM ale teraz to nie wiem ile dokładnie ... zrobiłem mocny chip tuning będzie miała ok. 200KM...

Polonezem Cię raczej nie gonili, nieoznakowane to wypasione samochody i zwiać nie jest prosto.

To był bodajże Passat B5 1.8T wersja bodajże 180KM...widziałem takiego tydzień wcześniej na parkingu jak trzymali gościa...to raczej był ten passacik...ale zanim oni się rozpędzili i zaczęli mnie gonić ja już byłem w domu ;] za szybko jechałem żeby mogli mnie złapać ;]

Pozdrawiam...
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

31 Sty 2009, 19:21

No nie wiem czy tak latwo przed takim passatem zwiac, nawet taka B-emą.
hehe, ty BRIAN842 to masz zycie jak w Prostreecie :lol:

gościa z innej ekipy złapali we wtorek jak przez ulice Krakowa walił 180km/h ... nie wiem ile dostał ale prawko jeszcze ma ;]

Jezeli mial przy sobie troche kasy to sie niedziwie ze prawka mu niezabrali.
Łapówki sa teraz w modzie :D

Pojedz kiedys Mustangiem na taki wyscig :D Łepki w Calibrach beda trzec oczy ze zdziwienia :D
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

01 Lut 2009, 08:18

Hehehe...masz rację ;]
Na wyścigach trzech gości jeździ Calibrami :)
Zawsze są 3 Calibry , BMW (moja:)) , Mazda 323 i Audi A3 ;]
Jeszcze są inne różności ale to nasz skład :) najbardziej to się boje tej Audi, gostek podobno podkręca ją na full-a :) a ja mam tylko 200KM :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016
    Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...

01 Lut 2009, 11:35

nie boisz sie taką starą bmw jezdzić tak szybko?
ona nawet niema 4 gwiazdek w euroncap :D
piotrauto
Stały forumowicz

01 Lut 2009, 13:48

piotrauto napisał(a):nie boisz sie taką starą bmw jezdzić tak szybko?

1996r. więc jeszcze nie jest taka stara w porównaniu do innych BMW...
Kolego jak się umie jeździć to nie doprowadzisz do wypadku...tory są przystosowane do szybkiej jazdy i nie ma żadnych band czy innych ścian są tylko opony ... samochód jest wyposażony w 4xAIR BAG ... w kierownicy , kokpicie i po bokach ... poduszki montowałem sam na własny koszt...
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

01 Lut 2009, 14:50

Nie chce być złośliwy ale czy kiedykolwiek widziałeś auto z przeznaczeniem do wyścigów wyposażone w airbagi? Bo ja nie. Lepszym i tańszym rozwiązaniem, jest kołnierz i kask.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

01 Lut 2009, 18:12

BRIAN842 napisał(a):
piotrauto napisał(a):nie boisz sie taką starą bmw jezdzić tak szybko?

1996r. więc jeszcze nie jest taka stara w porównaniu do innych BMW...
Kolego jak się umie jeździć to nie doprowadzisz do wypadku...tory są przystosowane do szybkiej jazdy i nie ma żadnych band czy innych ścian są tylko opony ... samochód jest wyposażony w 4xAIR BAG ... w kierownicy , kokpicie i po bokach ... poduszki montowałem sam na własny koszt...

Tory są przystosowane, ale miasto nie, sam pisałes że w kilku wyscigach ulicznych brałeś udział. Aha i chyba nie sądzisz ze 4 poduszki są w stanie zapewnic Ci bezpieczeństwo w razie wypadku przy predkościach pewnie ponad 200km/h.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

01 Lut 2009, 18:33

Pedzic po drogach w miescie ponad 200km/h...lekka przesada.
Za duze ryzyko wypadku i utraty prawa jazdy.Jestes kierowca tira a wiec troche by ci to zwalilo sprawe.
Masz 3 samochody, kupujesz jeszcze Mustanga a jezdzisz w wyscigach nocnych?? :o
Lepiej wylozyc troche kasy i jezdzic w jakis wyscigach legalnych (KJS-y, rallysprinty itp.)[/list]
marcin94
Aktywny

Auto: E60 530d M-Sport
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

01 Lut 2009, 18:56

zbychu57 napisał(a):Aha i chyba nie sądzisz ze 4 poduszki są w stanie zapewnic Ci bezpieczeństwo w razie wypadku przy predkościach pewnie ponad 200km/h.

Trochę dziwi mnie Wasze podejście. Przecież, jeżeli ktoś zasuwa 200 km/h to wiadomo, że chodzi o tą adrenalinę, a nie o poduchy. W tym momencie ma się w nosie bezpieczeństwo.
Zresztą nie tylko na nocnych wyścigach tak jest. Jak ktoś leci w trasie 180 km/h to też niech zapomni o bezpieczeństwie. Nie wiem czy BMW serii 7 albo Mercedes S-klasa jest w stanie obronić swojego kierowcę jeżeli ten przydzwoniłby w drugie auto na czołówkę.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Lut 2009, 19:28

Jeśli by było tak jak piszesz to BRIAN nie montował by wogóle poduszek których nie było w serii.
zbychu57
Aktywny

Miejscowość: Białystok

01 Lut 2009, 19:44

Zamontowałem je bo miałem od poprzedniego samochodu który poszedł na złom...kask jest obowiązkowy ale ja na wszelki wypadek założyłem te airbagi ...
Nie chce być złośliwy ale czy kiedykolwiek widziałeś auto z przeznaczeniem do wyścigów wyposażone w airbagi? Bo ja nie. Lepszym i tańszym rozwiązaniem, jest kołnierz i kask.

Kolego jakbym chciał i miał czas to bym zrobił taką B-eme do KJS-ów że mucha nie siada...lecz na głowie inne sprawy ... wyjazdy tirem za granice itd.

:D haha...200km/h przez miasto ? w nocy też łażą po mieście jacyś ludzie a jakbym tak przywalił w kogoś z taką prędkością to bym go rozwalił jak muchę i bym nawet o tym nie wiedział - przesadzasz :?
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika

01 Lut 2009, 19:47

Za duze ryzyko wypadku i utraty prawa jazdy.Jestes kierowca tira a wiec troche by ci to zwalilo sprawe.
Masz 3 samochody, kupujesz jeszcze Mustanga a jezdzisz w wyscigach nocnych?? Surprised
Lepiej wylozyc troche kasy i jezdzic w jakis wyscigach legalnych (KJS-y, rallysprinty itp.)[/list]

Ehhh...zaledwie dwa razy brałem udział w takich wyścigach ... kolega mnie namówił - chciał żebym poczuł tą adrenalinę . No ale to już się raczej więcej nie powtórzy :)
BRIAN842
Zaawansowany
Awatar użytkownika