REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
cfx napisał(a):Witam,
Mam prośbę o ocenę tych kilku golfików. Z góry dzięki i pozdrawiam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
cfx napisał(a):Właśnie wróciłem z oględzin ale udało mi się tylko 2 obejrzeć.
Ten się sprzedał i ogólnie wyglądał ok. tylko nadkole malowane było.
Ten natomiast to kompletna padaka cala lewa strona była bita (i nic dziwnego ze nie ma jej na zdjęciach bo przednie drzwi odstają) i prawe nadkole tez było robione. Nie chce robić nikomu antyreklamy ale ten kolo strasznie mnie wk…l gadką że wszystko z nim ok. (ale zawsze tak mówią) i tylko na paliwo straciłem. Odradzam wszystkim również Leona z tego komisu bo w środku zniszczony i do tego facet musiał 2 razy zakręcić żeby odpalić , po czym za samochodem pojawiła się czarna chmura
Illusion no niestety musze kupić samochód i golf wydaje mi się najlepszą opcją a te ceny sa straszne, wiem ale na razie szukam, może się jakaś perełka trafi ;P. Jeżeli masz jakiś inny pomysł co mogę kupić w tej cenie w dieslu to proszę o radę.
Pozdrawiam
Yy ten golf z tego co widze jeszcze nie zarejestrowany więc licz sie z kosztami rejestracji ok 1500 zł do tej ceny podanej Ja swoją drogą nie ufam samochodom jeszcze nie zarejestrowanym, wiele przypadków było z problemami z tego typu autami.
Odnośnie Audi A3 w ten przebieg 150 tys bym nie liczył ale nie jest to zła opcja. Jeżeli lakier jest ok, zawieszenie hula to czemu nie, mi osobiście też się podoba A3, jeden mój znajomy ma i nie słyszałem żeby narzekał na awaryjnośc albo wysokie ceny części... Jak ktoś chce tanie części to niech kupi malucha, prawda jest taka, że części do samochodów są zawsze wysokie ( oczywiście nie porównuje poloneza do 4 letniej beemki ) a jak już to różnice nie są kolosalne.
Co do stacji to różnie to bywa, najlepiej to wziąść takie auta na kanał i dopiero niech kolega mechanik sprawdzi co i jak jeśli jest taka mozliwość.