Szukam diesla do 4.500zł , samochod bedzie typowym wołem roboczym do wożenia 5 osob zpunktu a do punktu b . Wymagania, koniecznie diesel , kwota do 4500zł , musi miec wspomaganie i w miare byc bez awaryjny
Do wyboru mam: VW Golf III 1,9 tdi 90ps lub Vento z tym samym silnikiem Seat Ibiza 1.9 tdi 90/110ps Opel Vectra B 1.7 td 82ps Opel Astra F 1.7td 82ps
Tak jak Barol powiedział nie pakuj się w vectre za tą kase o to skarbonka bedzie. Ja jestem za golfem III/Vento albo może passat B3/B4. Silnik 1.9TDI nie do zajechania, przy tym da się spokojnie wyprzedzać tanie części, mało awaryjny i bardzo małe spalanie ( przy rozsądnej jezdzie ok 5l/100km na trasie i koło 6l w mieście)
Nowy Volkswagen Touareg - wyznacza drogę Nowy Touareg - model trzeciej generacji jest kolejnym ważnym elementem wielkiej ofensywy Volkswagena. Samochód zajmujący miejsce na samym szczycie oferty marki, swoją wyrazistą stylistyką, innowacyjnymi technologiami ...
Testy systemu zdalnego sterowania samochodem - Audi Praktyczne testy systemu zdalnego sterowania samochodem, przeprowadzone przez Audi przed trzema tygodniami na targach Consumer Electronics Show (CES) w Las Vegas, spotkały się z dużym zainteresowaniem. Teraz producent po ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.