Diesel do 40k

29 Wrz 2019, 07:43

Witam, pozwolę się podczepic pod temat bo jestem w bardzo podobnej sytuacji.obecnie też jeżdżę vectra 2.0t która chce zostawić żonie natomiast do siebie szukam czegoś szybszego(ponizej7s do setki).wiem że z tego silnika można zrobić nawet ponad 300 koni ale chce inwestować 10k w prawie 15letnie auto.budzet mam trochę i ubozszy bo max40k.raczej byłbym za dieslem ponieważ nieudolność gazownika trochę obrzydzila mi ten rodzaj paliwa.osobiscie skłaniam się do A4B8 3.0tdi albo e90/91 330d.wie ktoś jak wygląda awaryjność tych aut? Co jeszcze możecie polecic min 4 drzwiowe żeby przy weekendzie normalnie dzieciaki na tym zapakowac
Ostatnio edytowany przez mike, 29 Wrz 2019, 17:24, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Podłączając się pod istniejące tematy robi się bałagan.
adolf206
Początkujący

Miejscowość: wieruszów

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Testy systemu zdalnego sterowania samochodem - Audi
    Praktyczne testy systemu zdalnego sterowania samochodem, przeprowadzone przez Audi przed trzema tygodniami na targach Consumer Electronics Show (CES) w Las Vegas, spotkały się z dużym zainteresowaniem. Teraz producent po ...