Z Polonezem przesadziłem troche ale nie no w tej cenie możesz poszukać Corsy B z silnikiem Isuzu,jest to zachwalana jednostka,spalanie w granicach 4,4-4,8l/100 km.Maksymalnie 5,5l/100 km.
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
BMW i3 Concept Coupe - bezemisyjny pojazd koncepcyjny Podczas światowej premiery BMW i3 Concept Coupe firma BMW Group pokazała dynamiczną i ekscytującą wersję bezemisyjnego pojazdu koncepcyjnego z segmentu ekologicznych samochodów klasy premium. Pojazd studyjny zaprezentowano ...
Punto to bdb samochodzik,nawet bez wspomagania da sie tym jeżdzić,blacha praktycznie cała w ocynku oprócz tylnej klapy a co do diesli jakie tam są to niestety nie mam pojęcia
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
A ja powiem tak jeśli kupisz Punto w dieslu to miej świadomość że kpujesz auto ponad 10cio letnie i nie znasz faktycznego przebiegu i nie znasz jego przeszłości to możesz się przekonać że chytry dwa razy traci
A co do Corsy to czytałem że diesle nie najlepiej wypadają ale nie wiem dlaczego (podejrzewam że o to samo co w Punto) a ze swojej strony dodam że są strasznie głośne, szczególnie w środku to słychać
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.