REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Yosanne napisał(a):Gaz w tym budżecie wszyscy mi odradzają Że albo można się naciąć na gaz robiony przez mirka w garażu, albo auto będzie zajechane po kilku/nastu latach jazdy na gazie
nie ten budżet na wybrzydzanie. Za taką kasę bierze się auto w najlepszym stanie, które jest blisko domu - po co jeździć po całej Polsce i tracić pieniądze na oglądanie kolejnych gruzów?Yosanne napisał(a):Odpada też VW i Fiat
bzdury, można kupić fajne auto z nie starym gazem i cieszyć się bezawaryjną jazdą.Yosanne napisał(a):Gaz w tym budżecie wszyscy mi odradzają Że albo można się naciąć na gaz robiony przez mirka w garażu, albo auto będzie zajechane po kilku/nastu latach jazdy na gazie, albo okazja z instalacją założoną rok/dwa lata wcześniej, która nawet nie zdążyła się jeszcze spłacić więc zapewne stwarza jakieś problemy.
Yosanne napisał(a):Ten pierwszy Seat też wygląda spoko, ale ten silnik to już chyba ma te wszystkie kłopotliwe ustrojstwa (dwumasowe sprzęgło).
Yosanne napisał(a):Swoją drogą to wszystko dość duże samochody, boje się że to będzie dużo paliło, nawet jeśli diesle. Kumpla astra z gazem bierze 12litrow LPG, nie wiem czy standardowo tak mają, ale to średnia oszczędność...
Yosanne napisał(a):wydawało mi się zawsze, że astry palą stosunkowo dużo.