Witam drodzy bardziej doświadczeni koledzy. Poszukuję auta do 7 maks 8 tys. Koniecznie diesel o silniku maksymalnie 2.0. Cechy najważniejsze to aby to było auto które ma raczej bezawaryjne zawieszenie lub tanie części. Interesują mnie sedany oraz kombi. Myślałem nad Focusem lub Audi A4 albo jeszcze nad BMW E36 ale nie jestem pewien co do ich awaryjności. Czytałem że Focus w dieslu ma problem z pompą wtryskową a Audi z zawieszeniem wielowahaczowym .
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Renault Spider Renault Spider to samochód sportowy, który stawiał na mocne wrażenia z jazdy. Już podczas prezentacji na salonie w Genewie w 1995 roku Spider wywołał zaskoczenie i zadziwienie. Opracowany przez Renault Sport ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.