Witam, poszukuje autka najlepiej diesla. Wymagania? hmmm Silnik max 2.0 , najlepiej z turbiną bez pompowtrysków, trwały i tani dość w eksploatacji. Co do mocy nie mam wymagań.
Moje typy to: Passat B5 TDI, 110KM lub 90KM Golf 4 TDI 90KM Audi A3 TDI 90KM
A Wy co byście mi doradzili? lub odradzili. Aktualnie mam Cordobę FL 1.9SDI i mam szansę zamienić ją w komisie na Passata B5 1.9TDI 110KM, z moją dopłatą
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
Top 10 najbardziej cenionych rajdów off road Witaj w ekscytującej arenie wyścigów off-road, gdzie każda sekunda jest walką z nieprzewidywalnymi elementami przyrody, a każdy skręt kierownicy to decyzja o triumfie lub porażce. W tym świecie, gdzie grunt pod kołami ...
Octavia 1.9 TDI - zrobiłem tym autem prawie 300tys km - tęsknie za tym autem, nic tylko lać i jeździ, przez 7 lat nie zawiodła mnie ani razu. Żadnych DPF'ów, dwumas. Spalanie średnie 5l, w trasie przy 100km/h schodziła nawet do 4,5litra.
90% przebiegu to była trasa w tym samochodzie, ale uwierz mi, że wykręcenie 5,5l w mieście było realne dla tego samochodu. Wtedy mieszkałem w Grudziądzu, więc nie ma co porównywać tego miasta do np. zakorkowanej Warszawy
W trasie do 4.5l da się zejść (sprawdzone) ale 5.5l w mieście trochę ciężko to widzę. Lpg jest ok pod warunkiem że zakładał je ktoś kumaty a nie jakiś mietek w stodole do tego trzeba wiedzieć czy dany silnik jest podatny na montaż lpg.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Ile ten passat ma przejechane ? Znasz jakąś historię tego auta ? Kieruj się stanem technicznym oraz tym co będziesz miał w takim aucie już wymienione = te samochody mogą mieć naprawdę ogromne przebiegi bez serwisu.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.