REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Pionek napisał(a):Jak już diesel to wg mnie ten fiatowski chyba najciekawszy, chociaż w Astrze CDTI też ok
Milano396 napisał(a):1,9 tdi nie sądze aby był CR, chyba że o czymś nie wiem.
959rn napisał(a):Nie dyskutuj z nimi bo szkoda twojego czasu naprawdę. Obojetnie ile byś nie jeździł i gdzie to i tak ci wlula benzynkę. Kij ze nie jedzie i tankować ten badziew trzeba co chwile, ważne ze jest beeeeeenzynka. Chcesz mieć szybkie auto a oni ci 1.8 proponuja Hahaha no to są jakieś jaja naprawdę. Masz bardzo rozsądne opcje... jtd spoko silnik tak samo 2.0d w bmw. Jak zrobisz chip w 2.0d to będziesz tak samo szybki jak ich ukochane 6garowe 325i po lifcie, a przy tam masz 2x mniejsze spalanie. Kwestia kupienia ładnego egzemplarza to pojeździsz bez problemu. Im na tym forum zawsze jakieś dziwne historie się tworzą o naprawach za 10k samochodu który technologicznie ma 20lat Hehehe. Niemal wszyscy moi znajomi jeżdżą dieslami, nikt nie narzeka. Forumowicze przezyc nie mogą, ze mi 320cdi 40kkm w 1,5 roku dmuchnęło i nic się nie zepsuło
Mnie te ich argumenty o psujących się osprzetach w dieslu rozbrajają, a za chwile proponuja turbo benzynę której naprawa kosztuje tyle samo + jest z zasady konstrukcyjnie mniej trwała niż diesel.
galakty napisał(a):Jeśli auto nie ma przyspieszać jak czołg, to nie wiem co tu robi muł w postaci 1.9 TDI 105 KM? Przecież to kompletnie nie jedzie...
hondziarz napisał(a):Zamiast teoretyzować przejedź się zdrowym Golfem V 1.9 TDI 105 KM, będziesz zaskoczony