Diesel , kombi 17tys.

28 Gru 2009, 15:39

Kto mnie wołał? Czego chciał? A już widzę :) Ciężki temat. Passat w trasy będzie wygodniejszy ale osobiście nie porwałbym się na to auto mając budżet 17 tys zł. Zwłaszcza, że fura ma dużo jeździć a taki Pasek za 17 koła będzie miał swoje najlepsze lata dawno za sobą. Jak ma być ON to stawiałbym jednak na kompakta. Będzie młodszy i mniej dojechany. Do wyboru IMO Astra i Focus a tu już co się komu bardziej podoba. Astra trochę lepsze blachy, Focus ładniejszy design i bardziej komfortowe zawieszenie.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

28 Gru 2009, 15:54

Obraziłeś mnie publicznie używając środków masowego przekazu a ja konsekwencji nie odpuszczę.
Mam nadzieję że Admin coś uczyni a nawet jeśli nie to sam uczynię.
Pomijając tego "nieszczęsnego" Focusa polecam bardziej Astrę II - będzie i tak młodsza
stasiowski121

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Tiguan GTE Active Concept
    Stany Zjednoczone są największym rynkiem SUV-ów na świecie. Auta te, odznaczające się wszechstronnym zastosowaniem, bardzo dobrze pasują do amerykańskiego stylu życia. Podczas North American International Auto Show ...
    Fotel samochodowy Toyoty z drukarki 3D
    Fotele samochodowe zazwyczaj nie należą do najwygodniejszych, choć bywają chlubne wyjątki. Producenci mają w tej dziedzinie jeszcze wiele do zrobienia. Dzisiejsze fotele samochodowe konstruowane są z wykorzystaniem dość starych ...