Dieselek w granicach 20-25tys

01 Mar 2008, 16:54

a Moze Mitsubishi Carisma? tylko dieselek renault lubi sprawiac klopoty, ale tak to ok, male spalanie, duzy komfort

a jak nie, to polecam Toledo. Nie znam niezadowolonego wlasciciela- Grupa VW zobowiazuje :wink:
wojtex_
Początkujący

01 Mar 2008, 18:00

mógłbyś jeszcze polecić coś z passacikow ewentulanie???
Adaam06
Nowicjusz

01 Mar 2008, 20:34

Proszę bardzo :)

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]

Osobiście polecam jednak Seata, ponieważ można znaleźć młodszy rocznik niż Passata i oczywiście odpada problem przedniego zawieszenia w Passacie oraz zainteresowanie złodziei :)
rządzić na drodze niekoniecznie znaczy być na niej najszybszym...
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych

02 Mar 2008, 12:52

No fakt:)) chociaż z wyglądu Seat jest bardziej imponujący:))
Adaam06
Nowicjusz

02 Mar 2008, 14:07

A co powiecie na jakiegoś japończyka?? mazda nissan toyota??
Adaam06
Nowicjusz

02 Mar 2008, 17:40

Przeglądając oferty za tą cenę nie znajdziesz ładnej Corolli w dieslu (chyba że model sprzed 2001r, który jest dużo brzydszy niż Seat), Mazda w Polsce mało znana a wydaje mi się, że też jest trochę bez uroku (nie mówię o modelach nowych), Z Nissanów to nieźle prezentuje się Almera z dieslem 2.2 110KM, ale szczególnie w środku jest bardzo plastikowa, i niestety rdzewieje... Dlatego dalej namawiam na Seata Toledo 1.9 TDI najlepiej 110KM :)
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nieoznakowane radiowozy BMW 330i xDrive
    Polska dołączyła do grona krajów, w których samochody marki BMW wspierają funkcjonariuszy Policji w realizowaniu ich wymagających obowiązków. Pierwsza pula 40 samochodów BMW 330i xDrive wyjechała ...

02 Mar 2008, 18:24

okk:)) też tak właśnie przeglądałem i nissany toyotki drogie się, a starsze wersje nie robią żadnego wrażenia wizualnego:) Muszę pomyśleć:) Wiesz może w jakim okresie najlepiej kupić samochód??? kiedy są najtańsze?:)
Adaam06
Nowicjusz

02 Mar 2008, 20:59

wyglad nie jest wazny
wazne, by egzepmlarz byl dynamiczny i komfortowy
no i klimka- fajna sprawa :wink:
wojtex_
Początkujący

03 Mar 2008, 08:50

Jak wygląd nie jest ważny to może lepiej kupić Hyundai'a?? Poza tym jeździłem Golfem IV i Audi A3 a te auta mają to samo zawieszenie co Toledo i muszę przyznać, że prowadzą się świetnie (lepiej tylko nowym Focusem mi się jeździło). Co do zakupu to nie ma jakiegoś specjalnie dobrego terminu. Wydaje mi się, że wiosna i lato to dobre okresy na kupno auta.
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika

03 Mar 2008, 12:01

ciężko będzie kupić fajnego passacika za 25tys ;) więc ja bym kupił GOLFA IV TDI i już.
I zapomnij o tych Fordach.......Fiaaatach......bo to nie garaty ;)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

03 Mar 2008, 15:01

Heh akurat tu jest mowa o Seacie Toledo TDI :) I nie mówiliśmy o fordach ani fiatach (co do Fiata mam Sienę 10 letnią od 7 lat i nigdy mnie nie zawiodła pali na dotyk tylko trzeba dbać choć trochę o auto :)

By nie OT nadal polecam Toledo 1.9 TDI 110KM Na pewno będziesz zadowolony :)
lukiwch
Aktywny
Awatar użytkownika