Siemanko, witam! udało mi się kupić zawieszenie do mojego disco 1 lift +2cale....WRESZCIE!!!
Czytam tutaj Wasze rozmówki i piszecie wiele o lifcie budy, podniesieniu jej....
mam więc pytanie..na czym to polega, jak to osiągnąć i jakie są koszty???
Minęło 40 lat Malucha - Fiat 126p Pierwsze egzemplarze Fiata 126p popularnego Malucha zmontowano 6 czerwca 1973 roku w zakładach dawnej Fabryki Samochodów Małolitrażowych w Bielsku-Białej, z oryginalnych włoskich części, gdyż wcześniej, od 1972 roku ...
Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów? Dynamiczna czy statyczna wymiana oleju w automatycznej skrzyni biegów??? Automatyczna skrzynia biegów to jeden z bardziej skomplikowanych elementów w dzisiejszych pojazdach. Dlatego prawidłowa eksploatacja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.