REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
c4 picasso - w I gen nie znam, ale znam tą najnowszą. Z tyłu niby 3 fotele, ale takie wąskie że tyłek boli po 200 km, a miałem (nie)przyjemność zrobić w niej trasę ponad 1000, modliłem się kiedy będzie moja zmiana za kierownicą, bo tam komfort zdecydowanie większy. Jak to wygląda w starszym modelu?
cee'd zostawiam na tym etapie jako rozerwę (razem z focusem itd.) bo to fajne auta, ale jednak półka niżej - mniejsze i mniej komfortowe.
do fiata jestem uprzedzony
octavia (II gen) wizualnie też mi leży, ale 1.6 to trochę mało. Niby nie szaleje ale.... Rozumiem, że 1.8 i 2.0 do gazowanie się nie nadają, a szkoda. Jakieś alternatywy? Za ile można by wyrwać Octawie 1,8 lub 2.0?
w mazdzie boje się rdzy (stoję pod chmurką) i uczciwie przyznam, że pedantem nie jestem, także regularna inspekcja w poszukiwaniu rdzy jest wątpliwa...
bmw e46 znam dość dobrze, fajne auto, ale gabarytowo to to cee'd za zdecydowanie większą cenę. ma on swoje atuty, ale nie za tyle...
vectra i saab są fajne. wizualnie zdecydowanie lepiej prezentuje się ten drugi, do rozważnia...
accord wizualnie mi nie leży, ale jeśli byłby dobry to dlaczego nie