REKLAMA
Witam,
poszukuję samochodu, który będzie mi służyć głównie do jazdy do pracy oraz na uczelnię. Wydawałoby się że nic nadzwyczajnego, jednak na uczelnię dojeżdżam z Warszawy do Krakowa, więc zależy mi na tym żeby był tani w utrzymaniu. Interesują mnie samochody głównie z instalacją LPG.
Z samochodów które jak do tej pory mi się spodobały mogę wyróżnić Daewoo Lanos oraz Opel Tigra.
Szukam samochodu do 3,500-4000 zł.
Jak do tej pory jeździłam Fiatem punto rocznik 1997 i sprawował się bardzo dobrze - trafiłam akurat na bardzo zadbany egzemplarz, którego właściwie nie naprawiałam (poza wymianą klocków, lamp i wydechu).
Prosiłabym również o opinię nt Opla Tigry, szczególnie zainteresował mnie ten model ze względu na swój kształt i fason. Jednak mam pewno wątpliwości odnośnie jego praktyczności i awaryjności (akurat znalazłam jeden egzemplarz bardzo zadbany, z gazem i w przestępnej cenie, i zanim zaciągnę do niego swojego mechanika żeby sprawdził czy pod maską wszystko gra, chciałabym rozwiać wszelkie wątpliwości odnośnie tego samochodu).