REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Dishman napisał(a):Żadna poważna firma nie pozwoli sobie na uruchomienie strony domowej i napis na belce "Welcome to the Frontpage".
arti123 napisał(a):Tylko bardziej chodzi o inną kwestię. Jak przyszły klient może się do nich przekonać widząc taką stronę? Przeszukując internet bardziej liczy się pierwsze wrażenie, przykładowo: "Strona wygląda jakby ją robiło jakieś dziecko w darmowym generatorze, pewnie jacyś oszuści" i zamyka stronę.
zbisul napisał(a):Jestem po szczegółach. Żona chce od nich VW Golfa 1.4 highline 5 drzwiowy metalik itd,itd. Cena 66 900 u nich, więc chyba się wspomogę kredytem. Nie chcą zaliczki, dokumenty do rejestracji mogą wysłać już jutro.
Znalazłem klientów którzy u nich kupowali. Właściwie nie znalazłem sami podali mi numery referencyjne. Zadzwoniłem, klienci zadowoleni, firma na dobrą sprawę (tak mi się wydaje) obsługuje tylko zakup przez nas auta, a faktycznie auto kupujemy w salonie. Dalej więc nie wiem dlaczego dealer nie chce mi zrobić identycznej jak oni ceny. Dzisiaj spotykam się z człowiekiem z mojego miasta który u nich kupował Jumpera. Z rozmów wynika że klienci też nie wiedzą skąd u nich takie ceny ale , tak jak mnie pomału, nie bardzo ich to interesuje. Bo w końcu na Golfie zaoszczędzę około 7 tyś.
A, zamieściłem na tym forum dwa razy podobny post ponieważ tak jak wcześniej pisałem szukałem po internecie informacji na wielu stronach i forach. Gdzieś więc z rozpędu dwukrotnie trafiłem na to forum dwukrotnie.
Na marginesie, na forach motoryzacyjnych nie ma moto fanów, sami informatycy. Wszędzie gdzie się próbowałem czegoś dowiedzieć o firmie opisywali mi "jaka to ona niedobra bo ma stronę brzydką". A ja nie tego się chciałem dowiedzieć. Zastanawiam się więc czy koledzy i ich samochody nie wyglądają tak : dwa pedały z plastiku pod biurkiem, kierownica z takiegoż materiału na biurku, i Colin odpalony na monitorze...Ładnie to jest u mnie w galerii a najładniej w "Złotych Tarasach" w Warszawie, czy jednak identyczny towar kupiony w mniej ładnym miejscu jest gorszy. Myślę że nie.
zbisul napisał(a):Witam
Znalazłem coś takiego : TU i tak się zastanawiam co o tym myśleć. Z kąt tak tanio i dlaczego taniej niż u dealera ???