Każdy z nas ma tylko jedną markę samochodów, która jest dla niego najważniejsza. Skąd wzięła się miłość do tej marki. Ja na przykład wielbię BMW ... KAŻDE zaraziłem sie tym od moich starszych braci ... jak kupię furę to na pewno BMW, nawet jeśli miało by mieć 15 lat A wy ?? Jakie marki lub konkretne samochody was zauroczyły
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
[VAN-C] Carens III 1,6 / 5 I 1,8 / B 170 w245 / Touran I 1,6 FSI Podstawowe kryteria zestawienia: - van segmentu C - silnik benzynowy o mocy około 120KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2006 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Kia Carens III 1,6 - 126KM - Mazda ...
jeśli chodzi o mnie nie jest to marka a dany model Mitsubishi Lancer Evolution wszystkie generacje. Ten samochód jest wprost fenomenalny. łączy ponad przeciętne osiągi, z funkcjonalnością, niewygurowaną ceną oraz znakomitą przyczepnoscią
Moją ukochaną marką,choć niestety nie osiągalna jest Aston Martin!!!Kocham te samochody za klasę którą bez wątpienia mają i za wygląd,który sprawia,że nie da sie ich pomylić z jakąkolwiek inna marką
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.