REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
tomek70 napisał(a):Napisałem przecież że się nie psują...Jeśli nie mogę Ci wytłumaczyć słowami to masz na papierze [link do autocentrum.pl wygasł] ... 2005-2012/ 12.5 do setki oraz spalanie benzyny w mieście 11 litrów. Świetny wybór, myślę że najlepsze co jest na rynku
krzysiek4000 napisał(a):tomek70 napisał(a):Napisałem przecież że się nie psują...Jeśli nie mogę Ci wytłumaczyć słowami to masz na papierze [link do autocentrum.pl wygasł] ... 2005-2012/ 12.5 do setki oraz spalanie benzyny w mieście 11 litrów. Świetny wybór, myślę że najlepsze co jest na rynku
Może to i prawda ale nie każde auto musi być od razu rajdówką.
tomek70 napisał(a):Ale mi chodziło tylko o to że to auto jest wolne. Nie musi być szybkie, ale jak nie jest to nie wmawiaj że jest, bo ktoś uwierzy, wyjedzie na krajówke, będzie chciał wyprzedzić ciężarówkę i zaraz krzyż przy drodze będzie
krzysiek4000 napisał(a):tomek70 napisał(a):Ale mi chodziło tylko o to że to auto jest wolne. Nie musi być szybkie, ale jak nie jest to nie wmawiaj że jest, bo ktoś uwierzy, wyjedzie na krajówke, będzie chciał wyprzedzić ciężarówkę i zaraz krzyż przy drodze będzie
Nie popadajmy w paranoję aż tak ta skoda wolna nie jest, zbiera się może słabo ale przy wyprzedzaniu tira może być wystarczająca.
tomek70 napisał(a):Ironia wiadomo. Ale mówię Ci brakuje mocy. Za duże auto na ten silnik
kon146 napisał(a):1.8 t to bardzo dobry silnik
krzysiek4000 napisał(a):kon146 napisał(a):1.8 t to bardzo dobry silnik
Spoczko dzięki za opinię na jego temat i przy okazji ja uważam podobnie a jak u niego z awaryjnością ( zwłaszcza wytrzymałość turbiny ) bo o tym silniku akurat dość mało wiem.
tomek70 napisał(a):Wydaję mi się że nie jest awaryjny,ale to tylko 1 usłyszana opinia
tomek70 napisał(a):Moje typy to mondziak, v70