04 Sie 2012, 16:47
Witam.
Mam zamiar kupic samochod na przelomie wrzesien/pazdziernik. Do dyspozycji bede mial m/w 10tysiecy. Bedzie to moje trzecie auto (poprzednio vw polo i opel vectra a).
Fajnei jakby to byl hatchback (chociaz nei wykluczam wiekszych, pomijajac kombi) i korzystal z minimum 90KM. Preferuje diesla 1.9TDi/2.0HDI badz jakiegos benzyniaka ze spalaniem ponizej 8.
Milo rowniez by bylo gdyby posiadal climatronic (choc nie jest to priorytet)
Zainteresowal mnie peugeot 206 z panoramicznym dachem, tzn cos w tym stylu:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (nie podobaja mi sie tylko te blotniki w wersji GT i nie jestem przekonany co do przebiegu)
[link do oferty na Allegro wygasł] (ten bylby najciekawszy ale troche razi mnie 75km, tyle mialem w vw polo 1.4 i niestety, troszke za malo)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ten jest najciekawszy i jestem nim najbardziej zainteresowany.
Wiec.. warto kupowac takiego peugeota, jesli zalezy mi na wygodnej i ekonomicznej a zarazem troszke zwawszej jezdzie? 90KM to nie tak malo, samochod wazy lekko ponad tone takze jako tako bedzie brnal do przodu (nie mowie tu o zacieciu sportowym). Czy moze jednak macie inne propozycje do tej kwoty, aby dostac podobne wyposazenie z podobnymi osiagami?
Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam