Nie wiem co uważacie za dobre wykończenie a co za złe - ale IS nie dość że podstawowy silnik ma ponad 200 konny (co plasuje go bliżej BMW 5), to materiały i wykończenie wnętrza również podobnie jak w E90 jest dobre, jakoś żaden z nich nie odstaje tutaj na niekorzyść, po prostu są inne, ale który gorszy? O Mercedesie C nowym nawet nie wspomnę bo go w rodzimym Auto Bildzie zjechali za to że ma tandetne plastiki we wnętrzu (ostatnio był test długodystansowy, tam przeczytałem że wnętrze kiepawe) Wiadomo że w większości testów, przeprowadzanych przez niemieckie gazety, wygra BMW serii 3, Audi A4 czy Mercedes klasy C, mimo że mi się jeździło w nich wyczuwalnie gorzej niż w Lexusie IS. Nie mówiąc już o wyciszeniu - wiadomo żadne z tych aut nie jest kiepskie, ale na mnie zrobiło wrażenie że przy 140-150 Lexus był hmm... po prostu było słychać że samochód jest w ruchu, ale nie jakieś 150 tylko 100km/h. Mi osobiście też LExus najbardziej podchodzi wizualnie (aczkolwiek seria 3 w sedanie też brzydka zdecydowanie nie jest
![Wink ;)]()
)
Pomijam już fakt że BMW, Audi czy Merolów jeździ całe mnóstwo po ulicach, a IS jest nieczęstym widokiem
![Smile :)]()